Borůvkový cheesecake
Ingredience
250 g | zázvorových sušenek |
5 | lžic másla |
300 g | krupicového cukru |
170 g | borůvek |
900 g | smetanového sýru |
špetka soli | |
4 | velká vejce |
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 180 °C. Sušenky rozdrobte a smíchejte s máslem a 2 lžícemi cukru. Směs natlačte na dno dortové formy o Ø asi 24 cm. Zapékejte 10 minut, nechte zchladnout. Teplotu v troubě snižte na 160 °C. Borůvky rozmixujte, propasírujte a smíchejte se 2 lžícemi cukru.
2. Smetanový sýr našlehejte se zbylým cukrem, špetkou soli a vejci. Směs nalijte na sušenkový základ. Na něj dejte borůvkové pyré a v nepravidelných spirálách ho zamíchejte do sýrové směsi. Formu postavte doprostřed pekáče, kolem nalijte vroucí vodu, aby sahala do poloviny výšky formy, a pečte 60 minut. Chlaďte přes noc.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY