Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBoršč na zahřátí
Albert logoAlbert logo
  • Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí

Boršč na zahřátí

Velmi snadné
31-45 minut
3/5
Bezlepkové
Sous Vide
Polévka

Ingredience6 porcí

6 porcí
  • Červená řepa 150 g
  • Hovězí pečeně sous-vide 320 g
  • Mrkev 2 ks
  • Cibule 1/2 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Zelí červené 1/2 ks
  • Vývar hovězí 2 l
  • Brambory 3 ks
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rajský protlak 4 plž
  • Zakysaná smetana 6 plž
  • Citron 1 ks
  • Bobkový list 1 ks
  • Kopr 1 hrs.
  • Sůl
  • Pepř
  • Červená řepa 150 g
  • Hovězí pečeně sous-vide 320 g
  • Mrkev 2 ks
  • Cibule 1/2 ks
  • Česnek 2 strouž.
  • Zelí červené 1/2 ks
  • Vývar hovězí 2 l
  • Brambory 3 ks
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rajský protlak 4 plž
  • Zakysaná smetana 6 plž
  • Citron 1 ks
  • Bobkový list 1 ks
  • Kopr 1 hrs.
  • Sůl

Příprava

1
Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2
V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3
Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.
1
Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2
V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3
Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 24.04.2024 do 30.04.2024

Platný ještě 10 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 24.04.2024 do 30.04.2024

Platný ještě 10 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.