
Boršč na zahřátí
Ingredience
320 g | hovězí pečeně sous-vide Albert Excellent |
150 g | červené řepy |
3 | střední brambory |
2 | střední mrkve |
½ | cibule |
2 | stroužky česneku |
½ | červeného zelí |
2 l | hovězího vývaru |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | bobkový list |
4 | lžíce rajčatového pyré |
sůl, pepř | |
1 | citron |
6 | lžic zakysané smetany |
1 | hrst čerstvého kopru |
Postup přípravy
1. Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2. V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3. Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.
Pomohl vám recept?
5hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod