Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

320 g hovězí pečeně sous-vide Albert Excellent
150 g červené řepy
3 střední brambory
2 střední mrkve
½ cibule
2 stroužky česneku
½ červeného zelí
2 l hovězího vývaru
2 lžíce slunečnicového oleje
1 bobkový list
4 lžíce rajčatového pyré
sůl, pepř
1 citron
6 lžic zakysané smetany
1 hrst čerstvého kopru

Postup přípravy

1. Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2. V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3. Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.

Pomohl vám recept?
5hodnocení3

Další videorecepty