Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Boršč na zahřátí

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Boršč na zahřátí

Co budete potřebovat

320 g hovězí pečeně sous-vide Albert Excellent
150 g červené řepy
3 střední brambory
2 střední mrkve
½ cibule
2 stroužky česneku
½ červeného zelí
2 l hovězího vývaru
2 lžíce slunečnicového oleje
1 bobkový list
4 lžíce rajčatového pyré
sůl, pepř
1 citron
6 lžic zakysané smetany
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2. V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3. Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Boršč na zahřátí

Polévka Velmi snadné Polévky Bezlepkové Magazín 1/2020 Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

320 g hovězí pečeně sous-vide Albert Excellent
150 g červené řepy
3 střední brambory
2 střední mrkve
½ cibule
2 stroužky česneku
½ červeného zelí
2 l hovězího vývaru
2 lžíce slunečnicového oleje
1 bobkový list
4 lžíce rajčatového pyré
sůl, pepř
1 citron
6 lžic zakysané smetany
1 hrst čerstvého kopru

Jak na to?

1. Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2. V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3. Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty