Boršč na zahřátí
Ingredience
320 g | hovězí pečeně sous-vide Albert Excellent |
150 g | červené řepy |
3 | střední brambory |
2 | střední mrkve |
½ | cibule |
2 | stroužky česneku |
½ | červeného zelí |
2 l | hovězího vývaru |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | bobkový list |
4 | lžíce rajčatového pyré |
sůl, pepř | |
1 | citron |
6 | lžic zakysané smetany |
1 | hrst čerstvého kopru |
Postup přípravy
1. Maso vyjměte z obalu a natrhejte pomocí vidliček. Oloupanou řepu a brambory nakrájejte na kostky, očištěnou mrkev nastrouhejte nahrubo, oloupanou cibuli nakrájejte najemno, česnek rozmělněte a zelí nakrouhejte na nudličky.
2. V polévkovém hrnci přiveďte k varu vývar spolu s masem, řepou, bramborami a zelím. Na mírném ohni vařte 15 minut. V hlubší pánvi rozehřejte olej a restujte na něm cibuli a bobkový list 10 minut. Přisypte mrkev s česnekem a opékejte dalších 5 minut. Hotové přidejte k polévce, vlijte pyré a dalších 5 minut vařte. Nakonec osolte, opepřete, dochuťte citronovou šťávou.
3. Podávejte se zakysanou smetanou a nasekaným koprem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY