Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bio pohankové palačinky s bio camembertem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Bio pohankové palačinky s bio camembertem

Co budete potřebovat

100 g pohankové mouky NP Bio
1 vejce NP Bio
300 ml polotučného mléka NP Bio
sůl
2 sýry camembert NP Bio
1 hruška
40 g bio másla
1 lžíce olivového oleje NP Bio
150 g zakysané smetany NP Bio
120 g mixu salátů s mrkví NP Bio
2 banány NP Bio
2 jablka skládaná NP Bio
hrst vlašských ořechů
1 lžíce javorového sirupu NP Bio
1 lžička mleté bio skořice

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, vejce, špetku soli a za stálého míchání přilévejte mléko. Camembert a umytou hrušku nakrájejte na tenké plátky. Máslo rozehřejte a přilijte vychladlé do těsta.

2. Na pánvi rozehřejte olej, ¼ těsta nalijte naběračkou do rozpálené pánve a rozetřete na tenkou palačinku.

3. Jakmile se palačinka zatáhne, otočte ji a opékejte z druhé strany. Pak potřete 1 lžící zakysané smetany, rozprostřete ¼ camembertu a hrušky. Posypte salátem a z pánve přendejte na talíř. Stejně postup zopakujte s dalšími 3 palačinkami.

4. Do misky nakrájejte oloupané banány a omytá jablka na kousky. Přidejte hrst nasekaných vlašských ořechů. Přilijte sirup a vsypte skořici. Vše dobře promíchejte.

5. Hotové palačinky přeložte v půlce a pak znovu přeložte, až vám vznikne tvar šátečku. Vložte do jedné části obědové krabičky a do druhé přidejte porci ovocného salátu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio pohankové palačinky s bio camembertem

Hlavní chod Velmi snadné Rychlá večeře Vegetariánské Bezlepkové Videorecept Magazín 9/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

100 g pohankové mouky NP Bio
1 vejce NP Bio
300 ml polotučného mléka NP Bio
sůl
2 sýry camembert NP Bio
1 hruška
40 g bio másla
1 lžíce olivového oleje NP Bio
150 g zakysané smetany NP Bio
120 g mixu salátů s mrkví NP Bio
2 banány NP Bio
2 jablka skládaná NP Bio
hrst vlašských ořechů
1 lžíce javorového sirupu NP Bio
1 lžička mleté bio skořice

Jak na to?

1. V míse smíchejte mouku, vejce, špetku soli a za stálého míchání přilévejte mléko. Camembert a umytou hrušku nakrájejte na tenké plátky. Máslo rozehřejte a přilijte vychladlé do těsta.

2. Na pánvi rozehřejte olej, ¼ těsta nalijte naběračkou do rozpálené pánve a rozetřete na tenkou palačinku.

3. Jakmile se palačinka zatáhne, otočte ji a opékejte z druhé strany. Pak potřete 1 lžící zakysané smetany, rozprostřete ¼ camembertu a hrušky. Posypte salátem a z pánve přendejte na talíř. Stejně postup zopakujte s dalšími 3 palačinkami.

4. Do misky nakrájejte oloupané banány a omytá jablka na kousky. Přidejte hrst nasekaných vlašských ořechů. Přilijte sirup a vsypte skořici. Vše dobře promíchejte.

5. Hotové palačinky přeložte v půlce a pak znovu přeložte, až vám vznikne tvar šátečku. Vložte do jedné části obědové krabičky a do druhé přidejte porci ovocného salátu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty