Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bio mrkvová polévka s kuřecím masem

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Bio mrkvová polévka s kuřecím masem

Co budete potřebovat

4 lžíce dýňového oleje NP Bio
1 cibule NP Bio
4 mrkve NP Bio
2cm kousek zázvoru
sůl, pepř
800 ml vody
1 zeleninový bujón NP Bio
200 g kuřecího prsního řízku bez kůže NP Bio
1 pomeranč
175 g zakysané smetany NP Bio
4 lžičky černého sezamu
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. V hrnci zpěňte na 2 lžících oleje nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte kolečka mrkve, nastrouhaný zázvor, osolte, opepřete a na mírném ohni restujte 10 minut. Zalijte vodou a vsypte rozdrobený bujón. Vařte 20 minut, promíchejte.
2. Mezitím opečte na zbylém oleji nudličky kuřecích prsou na pánvi dozlatova, z každé strany 3 minuty. Osolte a opepřete.
3. Polévku rozmixujte dohladka. Přidejte vylisovanou šťávu z pomeranče a podle chuti dosolte. Nakonec vmíchejte 155 g zakysané smetany.
4. Před podáváním ozdobte kuřecím masem, zbylou smetanou, sezamem a koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio mrkvová polévka s kuřecím masem

Polévka Snadné Polévky Magazín 9/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

4 lžíce dýňového oleje NP Bio
1 cibule NP Bio
4 mrkve NP Bio
2cm kousek zázvoru
sůl, pepř
800 ml vody
1 zeleninový bujón NP Bio
200 g kuřecího prsního řízku bez kůže NP Bio
1 pomeranč
175 g zakysané smetany NP Bio
4 lžičky černého sezamu
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. V hrnci zpěňte na 2 lžících oleje nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte kolečka mrkve, nastrouhaný zázvor, osolte, opepřete a na mírném ohni restujte 10 minut. Zalijte vodou a vsypte rozdrobený bujón. Vařte 20 minut, promíchejte.
2. Mezitím opečte na zbylém oleji nudličky kuřecích prsou na pánvi dozlatova, z každé strany 3 minuty. Osolte a opepřete.
3. Polévku rozmixujte dohladka. Přidejte vylisovanou šťávu z pomeranče a podle chuti dosolte. Nakonec vmíchejte 155 g zakysané smetany.
4. Před podáváním ozdobte kuřecím masem, zbylou smetanou, sezamem a koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty