1
Cuketám odřízněte vršek, celé je zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na rozehřátý gril tak, aby nebyly na přímém ohni.
2
Fazole a quinou uvařte podle návodu. Ještě zatepla smíchejte s nakrájenými rajčaty, paprikami, jarní cibulkou a koriandrem. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem.
3
Vnitřek cukety částečně vydlabejte, aby vznikly malé „soudky“. Zvenku potřete olivovým olejem, naplňte quinoovou směsí a dejte ještě na 15–20 minut na gril dopéct.
1
Cuketám odřízněte vršek, celé je zabalte do alobalu a dejte na 20 minut péct na rozehřátý gril tak, aby nebyly na přímém ohni.
2
Fazole a quinou uvařte podle návodu. Ještě zatepla smíchejte s nakrájenými rajčaty, paprikami, jarní cibulkou a koriandrem. Dochuťte limetkovou šťávou, solí a pepřem.
3
Vnitřek cukety částečně vydlabejte, aby vznikly malé „soudky“. Zvenku potřete olivovým olejem, naplňte quinoovou směsí a dejte ještě na 15–20 minut na gril dopéct.