Bio hovězí kousky s kapustovým salátkem
Ingredience
400 g | hovězího zadního bez kosti |
NP Bio | |
2 | lžíce hrubozrnné hořčice |
sůl, pepř | |
3 | lžíce olivového oleje NP Bio |
1 | kapusta |
hrst vlašských ořechů | |
hrst sušených brusinek | |
1 | lžíce javorového sirupu NP Bio |
1 | citron NP Bio |
hrst hladkolisté petržele | |
100 g | zakysané smetany NP Bio |
Postup přípravy
1. Hovězí maso nakrájejte na tenké nudličky a vložte do mísy. Přidejte hrubozrnnou hořčici, sůl, pepř, 1 lžíci olivového oleje a dobře promíchejte.
2. Na pánev vlijte 1 lžíci oleje a nechte rozpálit. Pak vsypte maso a zprudka orestujte, dejte stranou.
3. Kapustové listy omyjte a zbavte středových stvolů. Listy nakrájejte na proužky a dejte do cedníku. Uvařte vodu a listy kapusty jí přelijte, aby se spařily. Pak propláchněte studenou vodou a dejte do mísy. Přisypte nalámané ořechy a brusinky.
4. Do menší misky nalijte sirup, lžíci olivového oleje a šťávu z 1 citronu. Vše promíchejte a dresinkem přelijte kapustový salát. Vše dobře promíchejte.
5. Do obědových krabiček servírujte maso, salát a hladkolistou petržel a na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY