Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bio hovězí kousky s kapustovým salátkem

Další recepty a články

Bio hovězí kuličky s rýžovým...
Bio hovězí kuličky s...
Bio hovězí kuličky s rýžovým...
Bio hovězí kuličky s rýžovým...

Bio hovězí kousky s kapustovým salátkem

Co budete potřebovat

400 g hovězího zadního bez kosti
NP Bio
2 lžíce hrubozrnné hořčice
sůl, pepř
3 lžíce olivového oleje NP Bio
1 kapusta
hrst vlašských ořechů
hrst sušených brusinek
1 lžíce javorového sirupu NP Bio
1 citron NP Bio
hrst hladkolisté petržele
100 g zakysané smetany NP Bio

Jak na to?

1. Hovězí maso nakrájejte na tenké nudličky a vložte do mísy. Přidejte hrubozrnnou hořčici, sůl, pepř, 1 lžíci olivového oleje a dobře promíchejte.

2. Na pánev vlijte 1 lžíci oleje a nechte rozpálit. Pak vsypte maso a zprudka orestujte, dejte stranou.

3. Kapustové listy omyjte a zbavte středových stvolů. Listy nakrájejte na proužky a dejte do cedníku. Uvařte vodu a listy kapusty jí přelijte, aby se spařily. Pak propláchněte studenou vodou a dejte do mísy. Přisypte nalámané ořechy a brusinky.

4. Do menší misky nalijte sirup, lžíci olivového oleje a šťávu z 1 citronu. Vše promíchejte a dresinkem přelijte kapustový salát. Vše dobře promíchejte.

5. Do obědových krabiček servírujte maso, salát a hladkolistou petržel a na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio hovězí kousky s kapustovým salátkem

Hlavní chod Snadné Česká Rychlá večeře Bezlepkové Magazín 9/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g hovězího zadního bez kosti
NP Bio
2 lžíce hrubozrnné hořčice
sůl, pepř
3 lžíce olivového oleje NP Bio
1 kapusta
hrst vlašských ořechů
hrst sušených brusinek
1 lžíce javorového sirupu NP Bio
1 citron NP Bio
hrst hladkolisté petržele
100 g zakysané smetany NP Bio

Jak na to?

1. Hovězí maso nakrájejte na tenké nudličky a vložte do mísy. Přidejte hrubozrnnou hořčici, sůl, pepř, 1 lžíci olivového oleje a dobře promíchejte.

2. Na pánev vlijte 1 lžíci oleje a nechte rozpálit. Pak vsypte maso a zprudka orestujte, dejte stranou.

3. Kapustové listy omyjte a zbavte středových stvolů. Listy nakrájejte na proužky a dejte do cedníku. Uvařte vodu a listy kapusty jí přelijte, aby se spařily. Pak propláchněte studenou vodou a dejte do mísy. Přisypte nalámané ořechy a brusinky.

4. Do menší misky nalijte sirup, lžíci olivového oleje a šťávu z 1 citronu. Vše promíchejte a dresinkem přelijte kapustový salát. Vše dobře promíchejte.

5. Do obědových krabiček servírujte maso, salát a hladkolistou petržel a na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bio hovězí kuličky s rýžovým...
Bio hovězí kuličky s rýžovým...
Bio hovězí kuličky s rýžovým...
Bio hovězí kuličky s rýžovým...

Inspirujte se podobnými recepty