Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

170 g sterilované kukuřice NP Bio
2 bílé jogurty NP Bio
1⁄2 cibule NP Bio
sůl, pepř
4 bio hamburgerové bulky z Albertova pekařství
4 hovězí burgery NP Bio
2 rajčata NP Bio
1 camembert NP Bio
2 snítky čerstvé hladkolisté petržele

Postup přípravy

1. Kukuřici slijte a smíchejte v misce s bílými jogurty. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Přisypte do misky, přidejte sůl, pepř a smíchejte vše dohromady.

2. Rozpalte gril. Rozkrojte bulky a ogrilujte je z vnitřní strany. Na gril položte burgery a opékejte je 3 minuty z každé strany nebo dle preference propečení.

3. Rajčata omyjte a nakrájejte na plátky. Těsně před koncem opékání nakrájejte camembert na plátky, na každý burger položte dva kousky a nechte je zapéct.

4. Na spodní polovinu bulky do vnitřní strany dejte 2 lžíce kukuřičného dresinku. Položte na ni ogrilované burgery, plátky rajčat, petrželku, osolte, opepřete, přiklopte vrchní bulkou a burger je hotový.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty