Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bio hovězí burger od a do z

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Bio hovězí burger od a do z

Co budete potřebovat

170 g sterilované kukuřice NP Bio
2 bílé jogurty NP Bio
1⁄2 cibule NP Bio
sůl, pepř
4 bio hamburgerové bulky z Albertova pekařství
4 hovězí burgery NP Bio
2 rajčata NP Bio
1 camembert NP Bio
2 snítky čerstvé hladkolisté petržele

Jak na to?

1. Kukuřici slijte a smíchejte v misce s bílými jogurty. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Přisypte do misky, přidejte sůl, pepř a smíchejte vše dohromady.

2. Rozpalte gril. Rozkrojte bulky a ogrilujte je z vnitřní strany. Na gril položte burgery a opékejte je 3 minuty z každé strany nebo dle preference propečení.

3. Rajčata omyjte a nakrájejte na plátky. Těsně před koncem opékání nakrájejte camembert na plátky, na každý burger položte dva kousky a nechte je zapéct.

4. Na spodní polovinu bulky do vnitřní strany dejte 2 lžíce kukuřičného dresinku. Položte na ni ogrilované burgery, plátky rajčat, petrželku, osolte, opepřete, přiklopte vrchní bulkou a burger je hotový.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bio hovězí burger od a do z

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Magazín 6/2021
(0)

Co budete potřebovat

170 g sterilované kukuřice NP Bio
2 bílé jogurty NP Bio
1⁄2 cibule NP Bio
sůl, pepř
4 bio hamburgerové bulky z Albertova pekařství
4 hovězí burgery NP Bio
2 rajčata NP Bio
1 camembert NP Bio
2 snítky čerstvé hladkolisté petržele

Jak na to?

1. Kukuřici slijte a smíchejte v misce s bílými jogurty. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Přisypte do misky, přidejte sůl, pepř a smíchejte vše dohromady.

2. Rozpalte gril. Rozkrojte bulky a ogrilujte je z vnitřní strany. Na gril položte burgery a opékejte je 3 minuty z každé strany nebo dle preference propečení.

3. Rajčata omyjte a nakrájejte na plátky. Těsně před koncem opékání nakrájejte camembert na plátky, na každý burger položte dva kousky a nechte je zapéct.

4. Na spodní polovinu bulky do vnitřní strany dejte 2 lžíce kukuřičného dresinku. Položte na ni ogrilované burgery, plátky rajčat, petrželku, osolte, opepřete, přiklopte vrchní bulkou a burger je hotový.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty