
Bio hovězí burger od a do z
Postup přípravy
1. Kukuřici slijte a smíchejte v misce s bílými jogurty. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Přisypte do misky, přidejte sůl, pepř a smíchejte vše dohromady.
2. Rozpalte gril. Rozkrojte bulky a ogrilujte je z vnitřní strany. Na gril položte burgery a opékejte je 3 minuty z každé strany nebo dle preference propečení.
3. Rajčata omyjte a nakrájejte na plátky. Těsně před koncem opékání nakrájejte camembert na plátky, na každý burger položte dva kousky a nechte je zapéct.
4. Na spodní polovinu bulky do vnitřní strany dejte 2 lžíce kukuřičného dresinku. Položte na ni ogrilované burgery, plátky rajčat, petrželku, osolte, opepřete, přiklopte vrchní bulkou a burger je hotový.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod