Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bio fusilli s kuřecím masem a cherry rajčátky

Bio fusilli s kuřecím masem a cherry rajčátky

Ingredience

1 balení bio fusilli 100% cizrna
1 balení bio fusilli z červené čočky
300 g kuřecích prsních řízků NP Bio
3 lžíce olivového oleje NP Bio
150 g cherry rajčat NP Bio
sůl
pepř
½ lžičky chilli
1 hrst čerstvé bazalky
50 g parmazánu

Postup přípravy

1. Těstoviny uvařte dle návodu na obalu.

2. Kuře nakrájejte na kostky. V pánvi rozpalte olivový olej a maso na něm začněte opékat.

3. Cherry rajčata omyjte a rozpulte. Přidejte je k masu, osolte a opepřete a dle chuti přidejte chilli. Až bude maso opečené dozlatova, stáhněte pánev z plotny.

4. Do pánve vsypte uvařené těstoviny, promíchejte spolu s hotovým masem a lístky bazalky.

5. Parmazán nastrouhejte. Těstoviny rozdělte do talířů a zasypte nastrouhaným parmazánem.

Pomohl vám recept?
3hodnocení5

Další videorecepty