Bio fusilli s kuřecím masem a cherry rajčátky
Ingredience
1 | balení bio fusilli 100% cizrna |
1 | balení bio fusilli z červené čočky |
300 g | kuřecích prsních řízků NP Bio |
3 | lžíce olivového oleje NP Bio |
150 g | cherry rajčat NP Bio |
sůl | |
pepř | |
½ | lžičky chilli |
1 | hrst čerstvé bazalky |
50 g | parmazánu |
Postup přípravy
1. Těstoviny uvařte dle návodu na obalu.
2. Kuře nakrájejte na kostky. V pánvi rozpalte olivový olej a maso na něm začněte opékat.
3. Cherry rajčata omyjte a rozpulte. Přidejte je k masu, osolte a opepřete a dle chuti přidejte chilli. Až bude maso opečené dozlatova, stáhněte pánev z plotny.
4. Do pánve vsypte uvařené těstoviny, promíchejte spolu s hotovým masem a lístky bazalky.
5. Parmazán nastrouhejte. Těstoviny rozdělte do talířů a zasypte nastrouhaným parmazánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY