Bio fazolové brownies
Ingredience
400 g | červených fazolí NP Bio |
3 | vejce NP Bio |
50 ml | javorového sirupu NP Bio |
100 g | hořké čokolády Albert Excellent (70 %) |
50 ml | slunečnicového oleje |
50 g | holandského kakaa |
½ | lžičky jedlé sody |
Postup přípravy
1. Fazole zalijte dostatečným množstvím studené vody a nechte alespoň 12 hodin namáčet při pokojové teplotě. Pak fazole sceďte, zalijte čerstvou vodou, přiveďte k varu a 90 minut vařte. Poté fazole slijte a nechte vychladnout.
2. Fazole rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Vejce spolu se sirupem vyšlehejte ručním šlehačem do světlé pěny.
3. Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné misky a s olejem dejte rozehřát nad vodní lázeň. Do jiné misky prosejte kakao spolu se sodou.
4. K vejcím opatrně vmíchejte čokoládovou směs, rozmixované fazole a nakonec kakaovou směs. Vše promíchejte na lepivé těsto a vlijte do pekáčku 22 × 22 cm vyloženého pečicím papírem.
5. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na mřížce. Před nakrájením vložte na 30 minut do chladničky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY