Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBio fazolové brownies
Albert logoAlbert logo
  • Bio fazolové brownies
Bio fazolové brownies

Bio fazolové brownies

Snadné
Více než 60 minut
4/5
Světová kuchyně
Bio
Dezert

Ingredience9 porcí

9 porcí
  • Javorový sirup BIO 50 ml
  • Fazole červené BIO 400 g
  • Vejce BIO 3 ks
  • Olej slunečnicový 50 ml
  • Čokoláda hořká 100 g
  • Kakao holandské 50 g
  • Jedlá soda 1/2 člž
  • Javorový sirup BIO 50 ml
  • Fazole červené BIO 400 g
  • Vejce BIO 3 ks
  • Olej slunečnicový 50 ml
  • Čokoláda hořká 100 g
  • Kakao holandské 50 g
  • Jedlá soda 1/2 člž

Příprava

1
Fazole zalijte dostatečným množstvím studené vody a nechte alespoň 12 hodin namáčet při pokojové teplotě. Pak fazole sceďte, zalijte čerstvou vodou, přiveďte k varu a 90 minut vařte. Poté fazole slijte a nechte vychladnout.
2
Fazole rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Vejce spolu se sirupem vyšlehejte ručním šlehačem do světlé pěny.
3
Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné misky a s olejem dejte rozehřát nad vodní lázeň. Do jiné misky prosejte kakao spolu se sodou.
4
K vejcím opatrně vmíchejte čokoládovou směs, rozmixované fazole a nakonec kakaovou směs. Vše promíchejte na lepivé těsto a vlijte do pekáčku 22 × 22 cm vyloženého pečicím papírem.
5
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na mřížce. Před nakrájením vložte na 30 minut do chladničky.
1
Fazole zalijte dostatečným množstvím studené vody a nechte alespoň 12 hodin namáčet při pokojové teplotě. Pak fazole sceďte, zalijte čerstvou vodou, přiveďte k varu a 90 minut vařte. Poté fazole slijte a nechte vychladnout.
2
Fazole rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Vejce spolu se sirupem vyšlehejte ručním šlehačem do světlé pěny.
3
Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné misky a s olejem dejte rozehřát nad vodní lázeň. Do jiné misky prosejte kakao spolu se sodou.
4
K vejcím opatrně vmíchejte čokoládovou směs, rozmixované fazole a nakonec kakaovou směs. Vše promíchejte na lepivé těsto a vlijte do pekáčku 22 × 22 cm vyloženého pečicím papírem.
5
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na mřížce. Před nakrájením vložte na 30 minut do chladničky.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Platný ještě dnes

Od 06.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě dnes

Od 13.03.2024 do 19.03.2024

Platný ještě 8 dní

Od 20.03.2024 do 26.03.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.03.2024 do 31.03.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.