Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční dezert à la tiramisu
Vánoční dezert à la...
Vánoční dezert à la tiramisu
Vánoční dezert à la tiramisu
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové...
Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové krustě a...
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda

Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Co budete potřebovat

800 g vinné klobásy
1 lžíce olivového oleje
50 g anglické slaniny
2 cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
2 stroužky česneku
200 g konzervovaných krájených rajčat
150 ml černého piva
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř

Jak na to?

1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.

2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.

3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Hlavní chod Snadné Maso Vánoce Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

800 g vinné klobásy
1 lžíce olivového oleje
50 g anglické slaniny
2 cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
2 stroužky česneku
200 g konzervovaných krájených rajčat
150 ml černého piva
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř

Jak na to?

1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.

2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.

3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční dezert à la tiramisu
Vánoční dezert à la...
Vánoční dezert à la tiramisu
Vánoční dezert à la tiramisu
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové...
Losos v limetkové krustě a...
Losos v limetkové krustě a...
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty