Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s telecím...
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Vánoční lžičky s čokoládou
Vánoční lžičky s...
Vánoční lžičky s čokoládou
Vánoční lžičky s čokoládou
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak

Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Co budete potřebovat

800 g vinné klobásy
1 lžíce olivového oleje
50 g anglické slaniny
2 cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
2 stroužky česneku
200 g konzervovaných krájených rajčat
150 ml černého piva
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř

Jak na to?

1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.

2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.

3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Hlavní chod Snadné Maso Vánoce Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

800 g vinné klobásy
1 lžíce olivového oleje
50 g anglické slaniny
2 cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
2 stroužky česneku
200 g konzervovaných krájených rajčat
150 ml černého piva
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř

Jak na to?

1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.

2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.

3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s telecím...
Bramborový salát s telecím...
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Vánoční lžičky s čokoládou
Vánoční lžičky s...
Vánoční lžičky s čokoládou
Vánoční lžičky s čokoládou
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak

Inspirujte se podobnými recepty