Inspirujte se podobnými recepty


Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.
2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.
3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.
2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.
3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio