Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Inspirujte se podobnými recepty

Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Plněné pečené brambory
Plněné pečené...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené brambory
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže

Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Co budete potřebovat

800 g vinné klobásy
1 lžíce olivového oleje
50 g anglické slaniny
2 cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
2 stroužky česneku
200 g konzervovaných krájených rajčat
150 ml černého piva
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř

Jak na to?

1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.

2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.

3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu

Hlavní chod Snadné Maso Vánoce Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

800 g vinné klobásy
1 lžíce olivového oleje
50 g anglické slaniny
2 cibule
1 červená paprika
1 žlutá paprika
2 stroužky česneku
200 g konzervovaných krájených rajčat
150 ml černého piva
2 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř

Jak na to?

1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.

2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.

3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Perníková chaloupka
Plněné pečené brambory
Plněné pečené...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené brambory
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže

Inspirujte se podobnými recepty