
Bílé vinné klobásy na rajčatech, paprice a černém pivu
Postup přípravy
1. Vinnou klobásu rozdělte na 4 díly, stočte do spirály, sepněte špejlí a z obou stran krátce osmahněte na rozpáleném oleji dozlatova. Odložte stranou.
2. Na pánvi orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, papriku nakrájenou na proužky, prolisovaný česnek a 5 minut restujte. Poté vlijte konzervovaná rajčata a pivo, přidejte lístky tymiánu, dochuťte ½ lžičky soli, špetkou pepře a duste 20 minut. Nechte zredukovat do mírného zhoustnutí.
3. Směs přendejte do zapékací mísy o průměru cca 30 cm. Položte na ni připravené šneky a dejte zapéct na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
Pomohl vám recept?
6hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod