×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bílá klobása s pepperonatou

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Bílá klobása s pepperonatou

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
500 g bílé klobásy AQ
1 červená cibule
1 červená paprika AQ
1 žlutá paprika AQ
1 stroužek česneku
4 snítky čerstvého rozmarýnu
125 ml hovězího vývaru AQ
250 g cherry rajčat
1,5 lžíce balzamikového octa
1 lžíce tmavého cukru
sůl

Jak na to?

Polovinu olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm opečte klobásové mini šneky. Vyjměte z pánve a udržujte teplé. Do pánve naopak vsypte cibuli a opékejte ji 5 minut doměkka. Poté přidejte nudličky obou paprik, česnek, rozmarýn a zbylý olej. Opékejte 10 minut. Zvyšte plamen, do pánve vlijte vývar, přidejte rajčata, ocet a cukr a provářejte 2 minuty. Do pánve vraťte klobásky, prohřejte a podle chuti osolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bílá klobása s pepperonatou

Hlavní chod Velmi snadné Česká Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 4 (15)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
500 g bílé klobásy AQ
1 červená cibule
1 červená paprika AQ
1 žlutá paprika AQ
1 stroužek česneku
4 snítky čerstvého rozmarýnu
125 ml hovězího vývaru AQ
250 g cherry rajčat
1,5 lžíce balzamikového octa
1 lžíce tmavého cukru
sůl

Jak na to?

Polovinu olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm opečte klobásové mini šneky. Vyjměte z pánve a udržujte teplé. Do pánve naopak vsypte cibuli a opékejte ji 5 minut doměkka. Poté přidejte nudličky obou paprik, česnek, rozmarýn a zbylý olej. Opékejte 10 minut. Zvyšte plamen, do pánve vlijte vývar, přidejte rajčata, ocet a cukr a provářejte 2 minuty. Do pánve vraťte klobásky, prohřejte a podle chuti osolte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat