Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bezlepkové fusilli s tomatovou omáčkou od terezy

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem,...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Bezlepkové fusilli s tomatovou omáčkou od terezy

Co budete potřebovat

50 ml olivového oleje NP Bio
sůl
500 g bezlepkových fusilli NP Free from
1 lilek
1 cibule NP Bio
2 stroužky česneku NP Bio
2 lžičky sušené bazalky
500 g cherry rajčat NP Bio
10 g hladké pohankové mouky NP Bio
pepř

Jak na to?

1. V hrnci na těstoviny přiveďte vodu k varu. Vlijte 10 ml oleje, vsypte lžíci soli a fusilli. Promíchejte a vařte dle návodu na obalu.

2. Z očištěného lilku odkrojte 8 tenkých koleček a zbytek nakrájejte na kostičky. Kolečka rozložte na talíř nebo prkénko, osolte a nechte pustit vodu.

3. V pánvi zpěňte na 20 ml oleje najemno pokrájenou očištěnou cibuli s česnekem a sušenou bazalkou. Po 3 minutách přidejte kostičky lilku a opékejte další 2 minuty. Vsypte omytá, rozpůlená rajčata, sůl a pepř. Duste 10 minut.

4. Mezitím osušte papírovým ubrouskem kolečka lilku, zaprašte je moukou a osmažte na zbylém oleji z obou stran dozlatova.

5. Z těstovin odeberte 2 naběračky vody a vmíchejte je do rajčatové omáčky. Nakonec přidejte i scezené těstoviny a podávejte ozdobené lilkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bezlepkové fusilli s tomatovou omáčkou od terezy

Hlavní chod Velmi snadné Těstoviny Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 1/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

50 ml olivového oleje NP Bio
sůl
500 g bezlepkových fusilli NP Free from
1 lilek
1 cibule NP Bio
2 stroužky česneku NP Bio
2 lžičky sušené bazalky
500 g cherry rajčat NP Bio
10 g hladké pohankové mouky NP Bio
pepř

Jak na to?

1. V hrnci na těstoviny přiveďte vodu k varu. Vlijte 10 ml oleje, vsypte lžíci soli a fusilli. Promíchejte a vařte dle návodu na obalu.

2. Z očištěného lilku odkrojte 8 tenkých koleček a zbytek nakrájejte na kostičky. Kolečka rozložte na talíř nebo prkénko, osolte a nechte pustit vodu.

3. V pánvi zpěňte na 20 ml oleje najemno pokrájenou očištěnou cibuli s česnekem a sušenou bazalkou. Po 3 minutách přidejte kostičky lilku a opékejte další 2 minuty. Vsypte omytá, rozpůlená rajčata, sůl a pepř. Duste 10 minut.

4. Mezitím osušte papírovým ubrouskem kolečka lilku, zaprašte je moukou a osmažte na zbylém oleji z obou stran dozlatova.

5. Z těstovin odeberte 2 naběračky vody a vmíchejte je do rajčatové omáčky. Nakonec přidejte i scezené těstoviny a podávejte ozdobené lilkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Inspirujte se podobnými recepty