
Bazalkový toast s grilovanou broskví

Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Česká
Svačina
Ingredience
Složení 4 porce
- Broskev 2 ks
- Toastový chléb světlý 4 ks
- Pepř
- Olej olivový
- Mozzarella 2 ks
- Sůl
- Prosciutto 50 g
- Ostružiny 1 hrs.
- Bazalka čerstvá 2 snít.
- Broskev 2 ks
- Toastový chléb světlý 4 ks
- Pepř
- Olej olivový
- Mozzarella 2 ks
- Sůl
- Prosciutto 50 g
- Ostružiny 1 hrs.
- Bazalka čerstvá 2 snít.
Příprava
- 1Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
- 2Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.
- 1Rozpalte gril. Broskve rozpulte a vyjměte pecku. Na řezu zlehka potřete olivovým olejem, položte touto stranou dolů na mřížku grilu a pět minut opečte do změknutí.
- 2Plátky toastového chleba pokapejte olivovým olejem, posypte solí a pepřem a ogrilujte z obou stran. Na opečený toast pak položte plátek mozzarelly a prosciutta, pár bazalkových lístků, nakrájené plátky broskve a ozdobte ostružinou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.