
Bazalkovošpenátové noky
Postup přípravy
Špenát dejte do větší mísy a přelijte ho vroucí vodou. Nechte 2 minuty stát, pak jej sceďte a důkladně vyždímejte. Nechte zchladnout a znovu vyždímejte a najemno nasekejte. Pak špenát smíchejte s bazalkou, česnekem a vykapaným tvarohem, moukou, vejci a parmazánem. Přidejte špetku muškátového oříšku a podle chuti sůl a pepř. Směs dobře promíchejte a pak z ní vytvořte noky velikosti vlašského ořechu a na 30 minut dejte do lednice. Vodu přiveďte k varu a nasypte do ní knedlíčky. Až vyplavou k povrchu, vařte je ještě minutu. Podávejte je pokapané olejem, ozdobené rukolou.
Pomohl vám recept?
27hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod