Batát na grilu se špenátem a odlehčenou tatarkou
Ingredience
4 | středně velké batáty |
1 | lžíce oleje |
1 | lžička soli |
80 g | zakysané smetany |
2 | lžíce majonézy |
4 | nakládané okurky |
1/4 | menší červené cibule |
1 | lžička citronové šťávy |
sůl, pepř | |
hrst čerstvého špenátu | |
2 | lžíce strouhané goudy |
Postup přípravy
Batáty omyjte, osušte a několikrát propíchněte vidličkou. Potřete olejem, posolte a zabalte do dvou vrstev alobalu. Grilujte 20 minut po jedné straně. Pak otočte a pečte další zhruba čtvrthodinu. Na odlehčenou domácí tatarku smíchejte zakysanou smetanu s majonézou, přidejte na co nejjemnější kostičky nakrájené kyselé okurky a červenou cibuli. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Do rozkrojeného batátu vložte špenát, posypejte sýrem a bohatě zalijte tatarkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY