Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBahn-mi kanapky
Albert logoAlbert logo
  • Bahn-mi kanapky

Bahn-mi kanapky

Bahn-mi kanapky
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Vietnamská
Párty
Předkrm

Ingredience

Složení
20 porcí
  • Mrkev 2 ks
  • Rýžový ocet 220 ml
  • Cukr krupicový 50 g
  • Sůl
  • Vepřové maso trhané sous-vide piri-piri 550 g
  • Bageta francouzská 2 ks
  • Kachní paštika s portským vínem 120 g
  • Koriandr čerstvý 20 g
  • Mrkev 2 ks
  • Rýžový ocet 220 ml
  • Cukr krupicový 50 g
  • Sůl
  • Vepřové maso trhané sous-vide piri-piri 550 g
  • Bageta francouzská 2 ks
  • Kachní paštika s portským vínem 120 g
  • Koriandr čerstvý 20 g

Příprava

1
Obě mrkve očistěte, oloupejte a nakrájejte pomocí škrabky na tenké proužky. V kastrůlku zahřejte 220 ml rýžového octa, přidejte 50 g cukru a 2 lžičky soli. Vše přiveďte k varu a dobře rozmíchejte. Poté nechte nálev zcela vychladnout, vložte do něj nastrouhané mrkve a dejte na hodinu chladit do lednice.
2
Vyjměte trhané maso z obalu, ponechte ho zabalené ve varné fólii, vložte do zapékací nádoby a pečte na 180 °C 20 minut.
3
Zatím nakrájejte bagety na plátky, můžete je nasucho rychle opéct na pánvi. Každý plátek bagetky natřete vrstvou paštiky. Připravené maso rozdělte rovnoměrně na plátky bagety s paštikou a doplňte naloženou mrkví.
4
Nakonec kanapky ozdobte čerstvým koriandrem, můžete doplnit i nakrájenou chilli papričkou, ale trhané maso piri-piri je samo o sobě již skutečně ostré, tak zvažte, jak moc pikantní večírek chystáte.
1
Obě mrkve očistěte, oloupejte a nakrájejte pomocí škrabky na tenké proužky. V kastrůlku zahřejte 220 ml rýžového octa, přidejte 50 g cukru a 2 lžičky soli. Vše přiveďte k varu a dobře rozmíchejte. Poté nechte nálev zcela vychladnout, vložte do něj nastrouhané mrkve a dejte na hodinu chladit do lednice.
2
Vyjměte trhané maso z obalu, ponechte ho zabalené ve varné fólii, vložte do zapékací nádoby a pečte na 180 °C 20 minut.
3
Zatím nakrájejte bagety na plátky, můžete je nasucho rychle opéct na pánvi. Každý plátek bagetky natřete vrstvou paštiky. Připravené maso rozdělte rovnoměrně na plátky bagety s paštikou a doplňte naloženou mrkví.
4
Nakonec kanapky ozdobte čerstvým koriandrem, můžete doplnit i nakrájenou chilli papričkou, ale trhané maso piri-piri je samo o sobě již skutečně ostré, tak zvažte, jak moc pikantní večírek chystáte.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 6 dní

Od 24.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 6 dní

Od 17.07.2024 do 30.07.2024

Platný ještě 13 dní

Od 24.07.2024 do 06.08.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.