1
Obě mrkve očistěte, oloupejte a nakrájejte pomocí škrabky na tenké proužky. V kastrůlku zahřejte 220 ml rýžového octa, přidejte 50 g cukru a 2 lžičky soli. Vše přiveďte k varu a dobře rozmíchejte. Poté nechte nálev zcela vychladnout, vložte do něj nastrouhané mrkve a dejte na hodinu chladit do lednice.
2
Vyjměte trhané maso z obalu, ponechte ho zabalené ve varné fólii, vložte do zapékací nádoby a pečte na 180 °C 20 minut.
3
Zatím nakrájejte bagety na plátky, můžete je nasucho rychle opéct na pánvi. Každý plátek bagetky natřete vrstvou paštiky. Připravené maso rozdělte rovnoměrně na plátky bagety s paštikou a doplňte naloženou mrkví.
4
Nakonec kanapky ozdobte čerstvým koriandrem, můžete doplnit i nakrájenou chilli papričkou, ale trhané maso piri-piri je samo o sobě již skutečně ostré, tak zvažte, jak moc pikantní večírek chystáte.
1
Obě mrkve očistěte, oloupejte a nakrájejte pomocí škrabky na tenké proužky. V kastrůlku zahřejte 220 ml rýžového octa, přidejte 50 g cukru a 2 lžičky soli. Vše přiveďte k varu a dobře rozmíchejte. Poté nechte nálev zcela vychladnout, vložte do něj nastrouhané mrkve a dejte na hodinu chladit do lednice.
2
Vyjměte trhané maso z obalu, ponechte ho zabalené ve varné fólii, vložte do zapékací nádoby a pečte na 180 °C 20 minut.
3
Zatím nakrájejte bagety na plátky, můžete je nasucho rychle opéct na pánvi. Každý plátek bagetky natřete vrstvou paštiky. Připravené maso rozdělte rovnoměrně na plátky bagety s paštikou a doplňte naloženou mrkví.
4
Nakonec kanapky ozdobte čerstvým koriandrem, můžete doplnit i nakrájenou chilli papričkou, ale trhané maso piri-piri je samo o sobě již skutečně ostré, tak zvažte, jak moc pikantní večírek chystáte.