×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bagety Niçoise

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Bagety Niçoise

Co budete potřebovat

3 velká vejce BASIC, uvařená natvrdo
130g konzerva tuňáka v rostlinném
oleji BASIC
1 velká bageta
2 lžíce majonézy
3 rajčata, nakrájená na tenké plátky
12–24 bazalkových lístků
12 černých oliv BASIC, vypeckovaných
8 filetů z ančoviček
sůl a čerstvě drcený pepř
Na zálivku
1 šalotka, nasekaná najemno
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
½ lžičky dijonské hořčice

Jak na to?

Vejce nakrájejte na čtvrtiny. Smíchejte suroviny na zálivku. Osolte ji, opepřete a vlijte olej z tuňáka. Bagetu podélně rozpulte. Vydlabejte trochu střídky. Střídu horní poloviny bagety pokapejte zálivkou. Tuňáka smíchejte s majonézou, vložte do bagety, navrstvěte rajčata, bazalku, olivy, vejce a ančovičky. Bagetu přiklopte, stiskněte k sobě, nakrájejte a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bagety Niçoise

Snadné Bazalka , Rajče Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 5 (6)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

3 velká vejce BASIC, uvařená natvrdo
130g konzerva tuňáka v rostlinném
oleji BASIC
1 velká bageta
2 lžíce majonézy
3 rajčata, nakrájená na tenké plátky
12–24 bazalkových lístků
12 černých oliv BASIC, vypeckovaných
8 filetů z ančoviček
sůl a čerstvě drcený pepř
Na zálivku
1 šalotka, nasekaná najemno
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
½ lžičky dijonské hořčice

Jak na to?

Vejce nakrájejte na čtvrtiny. Smíchejte suroviny na zálivku. Osolte ji, opepřete a vlijte olej z tuňáka. Bagetu podélně rozpulte. Vydlabejte trochu střídky. Střídu horní poloviny bagety pokapejte zálivkou. Tuňáka smíchejte s majonézou, vložte do bagety, navrstvěte rajčata, bazalku, olivy, vejce a ančovičky. Bagetu přiklopte, stiskněte k sobě, nakrájejte a podávejte.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.