Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Bageta s kuřecími řízky, ledovým salátem a avokádem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Bageta s kuřecími řízky, ledovým salátem a avokádem

Co budete potřebovat

2 kuřecí prsa s kostí
sůl
pepř
2 lžíce
olivového oleje NP Bio
2 francouzské bílé bagety
80 g majonézy
30 ml zakysané smetany
2 lžíce barbecue omáčky
¼ ledového salátu
2 avokáda
4 plátky uzené goudy
1 lžíce octa
4 vejce
2 hrsti rukoly

Jak na to?

1. Omytá kuřecí prsa osolte, opepřete a opečte v pánvi na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova. Dejte stranou odpočinout.
2. Bagety rozpulte a podélně nakrojte. V misce vidličkou smíchejte majonézu se zakysanou smetanou a barbecue omáčkou. Bagetu směsí potřete po obou vnitřních stranách.
3. Připravené maso pokrájejte a vložte do bagety. Přidejte natrhaný ledový salát, oloupané, na plátky nakrájené avokádo a plátek uzené goudy.
4. Vejce rozklepněte do misky a dejte stranou. Do rendlíku vlijte vodu, přidejte ocet a přiveďte těsně pod bod varu. Stáhněte plamen, vařečkou udělejte vodní vír a do něj vlijte připravené vejce z
co nejmenší výšky. Vařte 3 minuty.
5. Mezitím dejte do jiné misky ledovou vodu. Vyndejte vejce a ihned ho vložte do misky s
vodou. Postup opakujte s každým vejcem zvlášť.
5. Podávejte ozdobené rukolou a ztraceným vejcem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bageta s kuřecími řízky, ledovým salátem a avokádem

Svačina Velmi snadné Maso Něco lehkého Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (2)

Co budete potřebovat

2 kuřecí prsa s kostí
sůl
pepř
2 lžíce
olivového oleje NP Bio
2 francouzské bílé bagety
80 g majonézy
30 ml zakysané smetany
2 lžíce barbecue omáčky
¼ ledového salátu
2 avokáda
4 plátky uzené goudy
1 lžíce octa
4 vejce
2 hrsti rukoly

Jak na to?

1. Omytá kuřecí prsa osolte, opepřete a opečte v pánvi na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova. Dejte stranou odpočinout.
2. Bagety rozpulte a podélně nakrojte. V misce vidličkou smíchejte majonézu se zakysanou smetanou a barbecue omáčkou. Bagetu směsí potřete po obou vnitřních stranách.
3. Připravené maso pokrájejte a vložte do bagety. Přidejte natrhaný ledový salát, oloupané, na plátky nakrájené avokádo a plátek uzené goudy.
4. Vejce rozklepněte do misky a dejte stranou. Do rendlíku vlijte vodu, přidejte ocet a přiveďte těsně pod bod varu. Stáhněte plamen, vařečkou udělejte vodní vír a do něj vlijte připravené vejce z
co nejmenší výšky. Vařte 3 minuty.
5. Mezitím dejte do jiné misky ledovou vodu. Vyndejte vejce a ihned ho vložte do misky s
vodou. Postup opakujte s každým vejcem zvlášť.
5. Podávejte ozdobené rukolou a ztraceným vejcem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty