Avokádový tartar s krevetami
Ingredience
200 g | vyloupaných krevet |
sezamový olej | |
sůl | |
pepř | |
hrst kopru | |
6 | avokád |
1/2 | limety |
3 | lžičky balzamikového octa |
2 | lžičky sezamových semínek |
Postup přípravy
Krevety zprudka opečte na sezamovém oleji, osolte je a opepřete a nakonec posypte koprem. Obě avokáda oloupejte, rozkrojte, zbavte semen a nakrájejte na kousky. Zakapejte je šťávou z limety, aby nezhnědla, a podle chuti osolte a opepřete. Na talířích udělejte avokádová lůžka, zakápněte je balzamikovým octem, posypte sezamovými semínky a navrch dejte krevety. Podávejte vychlazené nebo při pokojové teplotě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY