×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Avokádový tartar s krevetami
30 minut , Předkrm , Snadné , Středomořská ,

Avokádový tartar s krevetami

Co budu potřebovat

200 g vyloupaných krevet
sezamový olej
sůl
pepř
hrst kopru
6 avokád
1/2 limety
3 lžičky balzamikového octa
2 lžičky sezamových semínek

Jak na to?

Krevety zprudka opečte na sezamovém oleji, osolte je a opepřete a nakonec po­sypte koprem. Obě avokáda oloupejte, rozkrojte, zbavte semen a nakrájejte na kousky. Zakapejte je šťávou z limety, aby nezhnědla, a podle chuti osolte a ope­přete. Na talířích udělejte avokádová lůžka, zakápněte je balzamikovým octem, posypte sezamovými semínky a navrch dejte kre­vety. Podávejte vychlazené nebo při pokojové teplotě.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Bylinkový bulgur se špenátem

    Vegetariánské 30 minut
  • Lososová pomazánka

    Pomazánky 15 minut
  • Středomořské špízy s žampiony, rajčaty a prosciuttem

    Vegetariánské 15 minut