Avokádový sendvič se Zottarellou
Ingredience
3 | lžíce olivového oleje NP Bio |
100 g | cherry rajčat NP Bio, rozpůlených |
Bio sůl | |
1 | a ½ bio avokáda |
½ | bio citronu, šťáva |
2 | bio žitné bulky organic |
½ | bio okurky, pokrájené na kolečka |
1 | bio paprika, pokrájená na kolečka |
125 g | bio Zottarelly |
Postup přípravy
Zapékací mísu vymažte olejem, vložte rajčata, osolte a pečte 10 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Avokádo smíchejte se solí a šťávou z citronu. Spodní část pečiva namažte avokádovou pomazánkou, vyskládejte okurkou, paprikou, Zottarellou, grilovanými rajčaty a přiklopte vrchní částí pečiva.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY