Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Avokádový sendvič se Zottarellou

Avokádový sendvič se Zottarellou

Ingredience

3 lžíce olivového oleje NP Bio
100 g cherry rajčat NP Bio, rozpůlených
Bio sůl
1 a ½ bio avokáda
½ bio citronu, šťáva
2 bio žitné bulky organic
½ bio okurky, pokrájené na kolečka
1 bio paprika, pokrájená na kolečka
125 g bio Zottarelly

Postup přípravy

Zapékací mísu vymažte olejem, vložte rajčata, osolte a pečte 10 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Avokádo smíchejte se solí a šťávou z citronu. Spodní část pečiva namažte avokádovou pomazánkou, vyskládejte okurkou, paprikou, Zottarellou, grilovanými rajčaty a přiklopte vrchní částí pečiva.

Pomohl vám recept?
4hodnocení3

Další videorecepty