Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Avokádový sendvič se Zottarellou

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Avokádový sendvič se Zottarellou

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje NP Bio
100 g cherry rajčat NP Bio, rozpůlených
Bio sůl
1 a ½ bio avokáda
½ bio citronu, šťáva
2 bio žitné bulky organic
½ bio okurky, pokrájené na kolečka
1 bio paprika, pokrájená na kolečka
125 g bio Zottarelly

Jak na to?

Zapékací mísu vymažte olejem, vložte rajčata, osolte a pečte 10 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Avokádo smíchejte se solí a šťávou z citronu. Spodní část pečiva namažte avokádovou pomazánkou, vyskládejte okurkou, paprikou, Zottarellou, grilovanými rajčaty a přiklopte vrchní částí pečiva.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Avokádový sendvič se Zottarellou

Svačina Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Bio Bio Počet porcí: 2
(0)

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje NP Bio
100 g cherry rajčat NP Bio, rozpůlených
Bio sůl
1 a ½ bio avokáda
½ bio citronu, šťáva
2 bio žitné bulky organic
½ bio okurky, pokrájené na kolečka
1 bio paprika, pokrájená na kolečka
125 g bio Zottarelly

Jak na to?

Zapékací mísu vymažte olejem, vložte rajčata, osolte a pečte 10 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Avokádo smíchejte se solí a šťávou z citronu. Spodní část pečiva namažte avokádovou pomazánkou, vyskládejte okurkou, paprikou, Zottarellou, grilovanými rajčaty a přiklopte vrchní částí pečiva.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty