Avokádový chlebík s dračími ostny a vejcem ptáka ohniváka
Ingredience
2 | avokáda NP Bio |
1 | citron NP Bio |
sůl, pepř | |
4 | krajíce Mistrovského chleba |
4 | křepelčí vejce |
100 g | tykvových semen |
Postup přípravy
1. Rozkrojte avokáda, vyjměte pecku, vydlabejte lžící všechnu dužinu a rozmačkejte v míse vidličkou. Přidejte šťávu z citronu, osolte a opepřete.
2. Připravte si krajíce chleba a opečte je v topinkovači.
3. Dejte vařit v kastrůlku vodu a křepelčí vejce opatrně vložte do vroucí vody. Nahniličko vařte křepelčí vejce 3 minuty. Uvařená vajíčka ihned zhlaďte studenou vodou a nechte v ní alespoň 2 minuty odpočívat, aby šla skořápka dobře oloupat.
4. Plátky opečeného chleba potřete rozmačkaným avokádem a nechte děti ozdobit je tykvovými semínky, která vytvoří na těle draka ostny. K dračímu chlebíku podávejte také připravené vajíčko ptáka Ohniváka.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY