Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Avokádový chlebík s dračími ostny a vejcem ptáka ohniváka

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový...
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Avokádový chlebík s dračími ostny a vejcem ptáka ohniváka

Co budete potřebovat

2 avokáda NP Bio
1 citron NP Bio
sůl, pepř
4 krajíce Mistrovského chleba
4 křepelčí vejce
100 g tykvových semen

Jak na to?

1. Rozkrojte avokáda, vyjměte pecku, vydlabejte lžící všechnu dužinu a rozmačkejte v míse vidličkou. Přidejte šťávu z citronu, osolte a opepřete.
2. Připravte si krajíce chleba a opečte je v topinkovači.
3. Dejte vařit v kastrůlku vodu a křepelčí vejce opatrně vložte do vroucí vody. Nahniličko vařte křepelčí vejce 3 minuty. Uvařená vajíčka ihned zhlaďte studenou vodou a nechte v ní alespoň 2 minuty odpočívat, aby šla skořápka dobře oloupat.
4. Plátky opečeného chleba potřete rozmačkaným avokádem a nechte děti ozdobit je tykvovými semínky, která vytvoří na těle draka ostny. K dračímu chlebíku podávejte také připravené vajíčko ptáka Ohniváka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Avokádový chlebík s dračími ostny a vejcem ptáka ohniváka

Svačina Velmi snadné Pečivo Vegetariánské Magazín 9/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 avokáda NP Bio
1 citron NP Bio
sůl, pepř
4 krajíce Mistrovského chleba
4 křepelčí vejce
100 g tykvových semen

Jak na to?

1. Rozkrojte avokáda, vyjměte pecku, vydlabejte lžící všechnu dužinu a rozmačkejte v míse vidličkou. Přidejte šťávu z citronu, osolte a opepřete.
2. Připravte si krajíce chleba a opečte je v topinkovači.
3. Dejte vařit v kastrůlku vodu a křepelčí vejce opatrně vložte do vroucí vody. Nahniličko vařte křepelčí vejce 3 minuty. Uvařená vajíčka ihned zhlaďte studenou vodou a nechte v ní alespoň 2 minuty odpočívat, aby šla skořápka dobře oloupat.
4. Plátky opečeného chleba potřete rozmačkaným avokádem a nechte děti ozdobit je tykvovými semínky, která vytvoří na těle draka ostny. K dračímu chlebíku podávejte také připravené vajíčko ptáka Ohniváka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Inspirujte se podobnými recepty