×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Studená avokádová polévka

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Studená avokádová polévka

Tip do kuchyně

 

Nezapomeňte avokádo řádně pokapat citronovou šťávou. Jinak vám zhnědne.

Co budete potřebovat

1 okurka
450 g zeleného chřestu
60 g čerstvého špenátu
4 jarní cibulky
1 zralé avokádo
1 hrst máty
2 lžíce citronové šťávy
sůl
pepř
pár lístků polníčku

Jak na to?

Vyzkoušejte lehký předkrm v podobě studené avokádové polévky. Ideální v letních měsících, jelikož skvěle osvěží.

1) Oloupanou okurku podélně rozkrojte.

2) Jednu půlku pokrájejte nahrubo, druhou na malé kostičky.

3) Chřest pokrájejte na kousky a se 125 ml vody ho rozmixujte dohladka.

4) Přidejte špenát, jarní cibuli, nahrubo pokrájenou půlku okurky a dalších 125 ml vody a opět mixujte.

5) Poté přidejte avokádo, mátu a citronovou šťávu a umixujte do hladké polévky.

6) Dochuťte solí a pepřem, podávejte ozdobené čerstvou mátou, kostičkami z druhé půlky okurky a lístky polníčku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Studená avokádová polévka

Polévka Velmi snadné Středomořská Něco lehkého Vaření Máta Magazín 4/2014
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Nezapomeňte avokádo řádně pokapat citronovou šťávou. Jinak vám zhnědne.

Co budete potřebovat

1 okurka
450 g zeleného chřestu
60 g čerstvého špenátu
4 jarní cibulky
1 zralé avokádo
1 hrst máty
2 lžíce citronové šťávy
sůl
pepř
pár lístků polníčku

Jak na to?

Vyzkoušejte lehký předkrm v podobě studené avokádové polévky. Ideální v letních měsících, jelikož skvěle osvěží.

1) Oloupanou okurku podélně rozkrojte.

2) Jednu půlku pokrájejte nahrubo, druhou na malé kostičky.

3) Chřest pokrájejte na kousky a se 125 ml vody ho rozmixujte dohladka.

4) Přidejte špenát, jarní cibuli, nahrubo pokrájenou půlku okurky a dalších 125 ml vody a opět mixujte.

5) Poté přidejte avokádo, mátu a citronovou šťávu a umixujte do hladké polévky.

6) Dochuťte solí a pepřem, podávejte ozdobené čerstvou mátou, kostičkami z druhé půlky okurky a lístky polníčku.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019