Asijské medailonky
Ingredience
160 g | krupicového cukru |
600–800 g | vepřových medailonků AQ |
2 | lžíce rybí omáčky |
2 | stroužky česneku, utřené nožem |
1 | lžička sezamového oleje (lze nahradit olivovým) |
2 | jarní cibulky, nasekané na kolečka |
sójová omáčka k podávání |
Postup přípravy
Cukr nasypte do pánve rozpálené na nejvyšším plameni a bez míchání jej nechte dvě tři minuty zkaramelizovat. Poté ihned vmíchejte vepřové medailonky a opékejte minutu dvě, dokud ze všech stran nezezlátnou. Snižte plamen, vlijte rybí omáčku, přidejte česnek, olej a jarní cibulku a vařte patnáct minut nebo tak, aby maso bylo měkké a omáčka krásně lepivá. Maso podávejte nakrájené na plátky, ideálně se sójovou omáčkou k namáčení.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY