Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Angus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí...
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Angus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo

Co budete potřebovat

1 cuketa
20 ml olivového oleje
1 stroužek česneku
sůl
pepř
1 avokádo
1 citron
1 rajče
60 g majonézy
1 lžíce hrubozrnné hořčice
15 ml javorového sirupu
4 hamburgerové bulky
4 burgery Angus Albert Excellent
60 g salátu polníčku

Jak na to?

1. Očištěnou cuketu nakrájejte na tenké plátky, vložte do misky, zalijte olivovým olejem, přidejte prolisovaný česnek, sůl, pepř a promíchejte.

2. Avokádo přepulte, zbavte pecky a oloupejte. Nakrájejte na plátky a pokapejte citronovou šťávou. Omyté rajče nakrájejte na kolečka a dejte stranou.

3. V misce smíchejte majonézu, hořčici, javorový sirup a promíchejte.

4. Rozpalte gril a vyndejte maso z lednice. Rozkrojte žemle, opečte na grilu z obou stran a dejte stranou. Na grilu opečte i naloženou cuketu. Po 2 minutách otočte a opékejte z druhé strany. Ogrilujte maso pokojové teploty z každé strany aspoň 5 minut.

5. Spodní žemli potřete hořčicovou majonézou, položte hotové maso, osolte a opepřete. Přidejte grilovanou cuketu, plátek rajčete, dva plátky avokáda a polníček. Přiklopte druhou půlkou bulky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Angus burger s grilovanou cuketou a hořčicovou mayo

Hlavní chod Snadné Americká Grilování
(0)

Co budete potřebovat

1 cuketa
20 ml olivového oleje
1 stroužek česneku
sůl
pepř
1 avokádo
1 citron
1 rajče
60 g majonézy
1 lžíce hrubozrnné hořčice
15 ml javorového sirupu
4 hamburgerové bulky
4 burgery Angus Albert Excellent
60 g salátu polníčku

Jak na to?

1. Očištěnou cuketu nakrájejte na tenké plátky, vložte do misky, zalijte olivovým olejem, přidejte prolisovaný česnek, sůl, pepř a promíchejte.

2. Avokádo přepulte, zbavte pecky a oloupejte. Nakrájejte na plátky a pokapejte citronovou šťávou. Omyté rajče nakrájejte na kolečka a dejte stranou.

3. V misce smíchejte majonézu, hořčici, javorový sirup a promíchejte.

4. Rozpalte gril a vyndejte maso z lednice. Rozkrojte žemle, opečte na grilu z obou stran a dejte stranou. Na grilu opečte i naloženou cuketu. Po 2 minutách otočte a opékejte z druhé strany. Ogrilujte maso pokojové teploty z každé strany aspoň 5 minut.

5. Spodní žemli potřete hořčicovou majonézou, položte hotové maso, osolte a opepřete. Přidejte grilovanou cuketu, plátek rajčete, dva plátky avokáda a polníček. Přiklopte druhou půlkou bulky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Inspirujte se podobnými recepty