


HOVĚZÍ MASO
Hovězí maso patří k nejhodnotnějším druhům masa. Pro kulinářské využití je lepší maso vyzrálé, které je křehčí a rychleji se připravuje. Maso ze starších zvířat má naopak typickou výraznější chuť díky tzv. mramorování masa, což jsou jemné světlé tukové žilky ve svalovině.
Připravte si s námi oblíbené jídlo - od bifteku po guláš.


KLIŽKA BEZ KOSTI
Více informací
ZADNÍ VÁLEČEK PLÁTKY
Více informací
KOSTI NA POLÉVKU
Více informací
KRK V CELKU
Více informací
NUDLIČKY
Více informací
NA POLÉVKU S MORKOVOU KOSTÍ
Více informací
ZADNÍ BEZ KOSTI
Více informací
ZADNÍ PLÁTKY
Více informací
ZADNÍ VÁLEČEK PLÁTKY
Více informací
ŽEBRA S KOSTÍ
Více informací
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu
JAK UDRŽÍTE MASO CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu