
Znojemská roláda
Na seznamu dobrot české klasické kuchyně rozhodně nesmí chybět chutná kombinace kyselých okurek a pečeného hovězího masa. Znojemský národní poklad nepřidávejte tentokrát do omáčky, ale zabalte do rolády s bohatou náplní.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Hovězí kýta 400 g
- Vejce 4 ks
- Sůl
- Mouka hrubá 1 plž
- Anglická slanina 100 g
- Sádlo 2 plž
- Kyselé okurky 6 ks
- Hořčice plnotučná 2 plž
- Vývar hovězí 500 ml
- Rýže 300 g
- Pepř
- Máslo 1 plž
- Hovězí kýta 400 g
- Vejce 4 ks
- Sůl
- Mouka hrubá 1 plž
- Anglická slanina 100 g
- Sádlo 2 plž
- Kyselé okurky 6 ks
- Hořčice plnotučná 2 plž
- Vývar hovězí 500 ml
- Rýže 300 g
- Pepř
- Máslo 1 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.