1
Opékané brambory jsou lahodnou klasikou. Šalvěj jim dodá ještě lepší chuť. A volské oko to celé završí do dokonalosti.
2
Olej rozehřejte ve velké pánvi, ideálně s nepřilnavým povrchem.
3
Přidejte povařené a osušené brambory, chilli, sůl a pepř a 5 až 7 minut opékejte. 3) Přidejte šalvěj a opékejte dalších 5 minut.
4
Pak brambory odhrňte ke kraji pánve a doprostřed postupně vyklepněte vejce.
5
Nechte je vždy 3 až 4 minuty opéct.
6
Podávejte zastříknuté worcesterovou omáčkou.
1
Opékané brambory jsou lahodnou klasikou. Šalvěj jim dodá ještě lepší chuť. A volské oko to celé završí do dokonalosti.
2
Olej rozehřejte ve velké pánvi, ideálně s nepřilnavým povrchem.
3
Přidejte povařené a osušené brambory, chilli, sůl a pepř a 5 až 7 minut opékejte. 3) Přidejte šalvěj a opékejte dalších 5 minut.
4
Pak brambory odhrňte ke kraji pánve a doprostřed postupně vyklepněte vejce.
5
Nechte je vždy 3 až 4 minuty opéct.
6
Podávejte zastříknuté worcesterovou omáčkou.