Nákyp z kořenové zeleniny
Ingredience
450 g | celeru |
400 g | petržele |
600 g | brambor |
400 g | mrkve |
5 | stroužků česneku |
2 | lžíce olivového oleje |
sůl | |
pepř | |
200 g | slaniny |
350 g | hermelínu |
Postup přípravy
1)Troubu předehřejte na 200 °C.
2) Plátky celeru, petržele, brambor a mrkve dejte do mísy. Přidejte česnek, olej, sůl a pepř a dobře promíchejte, aby se všechny kusy obalily olejem.
3) Pak zeleninu vyskládejte spolu se špekem a sýrem do zapékací mísy o rozměrech zhruba 28×34 cm. Poslední vrstvou by měl být sýr.
4) Přiklopené alobalem pečte 25 minut. Pak alobal odklopte a pečte 15 až 20 minut dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY