Nákyp z kořenové zeleniny
Co budete potřebovat
Jak na to?
1)Troubu předehřejte na 200 °C.
2) Plátky celeru, petržele, brambor a mrkve dejte do mísy. Přidejte česnek, olej, sůl a pepř a dobře promíchejte, aby se všechny kusy obalily olejem.
3) Pak zeleninu vyskládejte spolu se špekem a sýrem do zapékací mísy o rozměrech zhruba 28×34 cm. Poslední vrstvou by měl být sýr.
4) Přiklopené alobalem pečte 25 minut. Pak alobal odklopte a pečte 15 až 20 minut dozlatova.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nákyp z kořenové zeleniny
Co budete potřebovat
Jak na to?
1)Troubu předehřejte na 200 °C.
2) Plátky celeru, petržele, brambor a mrkve dejte do mísy. Přidejte česnek, olej, sůl a pepř a dobře promíchejte, aby se všechny kusy obalily olejem.
3) Pak zeleninu vyskládejte spolu se špekem a sýrem do zapékací mísy o rozměrech zhruba 28×34 cm. Poslední vrstvou by měl být sýr.
4) Přiklopené alobalem pečte 25 minut. Pak alobal odklopte a pečte 15 až 20 minut dozlatova.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio