Tento recept na nádivku s uzeným masem je tradičním pokrmem, který nesmí chybět na žádné slavnostní tabuli. Uzené maso dodává nádivce výraznou chuť.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Smetana ke šlehání 50 ml
Mléko 150 ml
Vejce 7 ks
Sůl
Pepř
Muškátový oříšek
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Rohlík 10 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Sádlo 30 g
Vepřová pečeně uzená 350 g
Smetana ke šlehání 50 ml
Mléko 150 ml
Vejce 7 ks
Sůl
Pepř
Muškátový oříšek
Pažitka čerstvá 1 hrs.
Rohlík 10 ks
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Sádlo 30 g
Vepřová pečeně uzená 350 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!