
Nádivka s uzeným masem
Tento recept na nádivku s uzeným masem je tradičním pokrmem, který nesmí chybět na žádné slavnostní tabuli. Uzené maso dodává nádivce výraznou chuť.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Smetana ke šlehání 50 ml
- Mléko 150 ml
- Vejce 7 ks
- Sůl
- Pepř
- Muškátový oříšek
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Rohlík 10 ks
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Sádlo 30 g
- Vepřová pečeně uzená 350 g
- Smetana ke šlehání 50 ml
- Mléko 150 ml
- Vejce 7 ks
- Sůl
- Pepř
- Muškátový oříšek
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Rohlík 10 ks
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Sádlo 30 g
- Vepřová pečeně uzená 350 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.