ReceptyNádivka s uzeným masem
Albert logoAlbert logo
  • Nádivka s uzeným masem

Nádivka s uzeným masem

Tento recept na nádivku s uzeným masem je tradičním pokrmem, který nesmí chybět na žádné slavnostní tabuli. Uzené maso dodává nádivce výraznou chuť.
Nádivka s uzeným masem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Smetana ke šlehání 50 ml
  • Mléko 150 ml
  • Vejce 7 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Muškátový oříšek
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Rohlík 10 ks
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
  • Sádlo 30 g
  • Vepřová pečeně uzená 350 g
  • Smetana ke šlehání 50 ml
  • Mléko 150 ml
  • Vejce 7 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Muškátový oříšek
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Rohlík 10 ks
  • Petržel hladkolistá 1 hrs.
  • Sádlo 30 g
  • Vepřová pečeně uzená 350 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.