Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

150 g quinoy NP Bio
400 g hovězího polotovaru NP Bio
1 cibule NP Bio
2 lžíce bio rajčatového protlaku
1 lžička mleté sladké papriky
sůl
pepř
4 červené papriky NP Bio
2 lžíce olivového oleje NP Bio
200 g goudy
1 hrst čerstvé petrželky

Postup přípravy

1. Quinou uvařte dle návodu na obalu a dejte do mísy. Přidejte mleté maso a očištěnou, najemno nakrájenou větší cibuli, protlak, mletou papriku, sůl a pepř. Směs důkladně promíchejte.

2. Papriky omyjte a rozkrojte podélně napůl. Vyndejte z paprik jádřince a naplňte je připravenou směsí. Papriky přendejte do pekáčku a zakápněte olivovým olejem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut.

3. Sýr nastrouhejte a 5 minut před koncem pečení jím posypte papriky.

4. Po upečení přendejte papriky na talíře a ozdobte nasekanou čerstvou petrželkou.

Pomohl vám recept?
1hodnocení1

Další videorecepty