Zapečené bio papriky
Ingredience
150 g | quinoy NP Bio |
400 g | hovězího polotovaru NP Bio |
1 | cibule NP Bio |
2 | lžíce bio rajčatového protlaku |
1 | lžička mleté sladké papriky |
sůl | |
pepř | |
4 | červené papriky NP Bio |
2 | lžíce olivového oleje NP Bio |
200 g | goudy |
1 | hrst čerstvé petrželky |
Postup přípravy
1. Quinou uvařte dle návodu na obalu a dejte do mísy. Přidejte mleté maso a očištěnou, najemno nakrájenou větší cibuli, protlak, mletou papriku, sůl a pepř. Směs důkladně promíchejte.
2. Papriky omyjte a rozkrojte podélně napůl. Vyndejte z paprik jádřince a naplňte je připravenou směsí. Papriky přendejte do pekáčku a zakápněte olivovým olejem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut.
3. Sýr nastrouhejte a 5 minut před koncem pečení jím posypte papriky.
4. Po upečení přendejte papriky na talíře a ozdobte nasekanou čerstvou petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY