Žampiony pečené s pestem a mozzarellou
Ingredience
4 | žampiony portobello |
240 g | cherry rajčat |
olivový olej | |
sůl | |
pepř | |
1 | stroužek česneku |
35 g | strouhanky |
2 | lžičky citronové kůry |
1 | lžíce hladkolisté petrželky |
4 | plátky chleba |
bazalkové pesto | |
minimozzarella bocconcini |
Postup přípravy
Na plech vyložený pečicím papírem vyskládejte 4 velké žampiony portobello (nožkou nahoru), 240 g cherry rajčat na větvičce, zastříkněte olivovým olejem a podle chuti osolte a opepřete. Při 180 °C pečte 20–25 minut nebo dokud nejsou houby měkké. Mezitím v pánvi rozpalte 2 lžíce olivového oleje, přidejte rozmělněný 1 stroužek česneku, 35 g čerstvé strouhanky a opékejte dozlatova. Vmíchejte asi 2 lžičky čerstvě nastrouhané citronové kůry a 1 lžíci nasekané hladkolisté petrželky. Pod grilem opečte 4 plátky chleba, na každý posaďte žampion, pár rajčátek, zasypte směsí strouhanky, přidejte bazalkové pesto a pár kuliček bocconcini (minimozzarelly). Zastříkněte olejem a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY