
Základní recept na červený svařák
Svařené víno je neodmyslitelnou součástí zimních měsíců a vánočních trhů. Tento tradiční nápoj nejen zahřeje, ale také navodí příjemnou atmosféru díky své vůni a chuti. Pokud hledáte jednoduchý a osvědčený recept na červený svařák, tento základní recept vás určitě nezklame.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Vánoce
Zima
Alkoholické drinky a koktejly
Ingredience
Složení 6 porcí
- Cukr krupicový 60 g
- Hřebíček 5 ks
- Badyán celý 2 ks
- Skořice celá 2 ks
- Citron BIO 1 ks
- Červené víno 750 ml
- Cukr krupicový 60 g
- Hřebíček 5 ks
- Badyán celý 2 ks
- Skořice celá 2 ks
- Citron BIO 1 ks
- Červené víno 750 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.