
Halloweenský horký mošt
Na halloweenskou party pro dospělé můžete přidat do nápoje rum, třeba Legenda rum karamel.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Halloween
Nápoj
Ingredience
Složení 20 porcí
- Jablko 6 ks
- Džus jablečný 5 l
- Cukr krupicový 50 g
- Skořice celá 5 ks
- Badyán celý 5 ks
- Citron 1 ks
- Jablko 6 ks
- Džus jablečný 5 l
- Cukr krupicový 50 g
- Skořice celá 5 ks
- Badyán celý 5 ks
- Citron 1 ks
Příprava
- 1Všechna jablka škrabkou zbavte slupky a pomocí ostrého nože můžete vykrojit dle své fantazie různé strašidelné obličeje.
- 2Pak jablka rozložte na plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 150 °C po dobu 15 minut.
- 3Do většího hrnce vlijte 5 l jablečného džusu, přidejte 50 g cukru krystalu, 5 celých svitků skořice, 5 hvězdiček badyánu a šťávu z citronu. Směs přiveďte k varu a vařte po dobu 5 minut.
- 4Hotový mošt s jablečnými monstry podávejte horký ve velkém džbánu nebo přidejte po jednom strašidelném jablku do sklenic.
- 1Všechna jablka škrabkou zbavte slupky a pomocí ostrého nože můžete vykrojit dle své fantazie různé strašidelné obličeje.
- 2Pak jablka rozložte na plech s pečicím papírem a pečte v troubě na 150 °C po dobu 15 minut.
- 3Do většího hrnce vlijte 5 l jablečného džusu, přidejte 50 g cukru krystalu, 5 celých svitků skořice, 5 hvězdiček badyánu a šťávu z citronu. Směs přiveďte k varu a vařte po dobu 5 minut.
- 4Hotový mošt s jablečnými monstry podávejte horký ve velkém džbánu nebo přidejte po jednom strašidelném jablku do sklenic.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.