
Základní horká čokoláda
Nejdůležitější částí postupu je ta, kdy se čokoláda začne jakoby srážet a přidáním tekutiny a rozmícháním stěrkou se emulguje na požadovanou texturu. Díky tomu je pak čokoláda tak lahodná, jemná a intenzivní.

Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Nápoj
Ingredience
Složení 4 porce
- Mléko plnotučné 500 ml
- Kakao holandské 2 plž
- Med 3 plž
- Čokoláda hořká 150 g
- Čokoláda mléčná 100 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 350 ml
- Mléko plnotučné 500 ml
- Kakao holandské 2 plž
- Med 3 plž
- Čokoláda hořká 150 g
- Čokoláda mléčná 100 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 350 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.