Záchranářská dušená mrkev se zbytkem vařených luštěnin a vajec
Ingredience
20 ml | olivového oleje |
1 | cibule |
2 | stroužky česneku |
400 g | mrkve s natí |
2 | řapíky řapíkatého celeru s natí |
150 ml | vody |
sůl | |
pepř | |
300 g | zbylých vařených fazolí a čočky |
1 | lžíce plnotučné hořčice |
2 | zbylá vejce vařená natvrdo |
1 | hrst zbylého baby špenátu |
Postup přípravy
1. V pánvi na rozehřátém oleji orestujte oloupanou, najemno nakrájenou cibuli a 2 oloupané stroužky česneku. Přidejte 400 g oloupané, na kolečka nakrájené mrkve a 2 řapíky celeru a společně restujte dozlatova.
2. Následně podlijte 150 ml vody, osolte a opepřete dle chuti. Přisypte nasekanou nať z mrkve a vařte do poloměkka.
3. Poté přidejte zbylé vařené luštěniny, lžíci hořčice a nechte prohřát.
4. Zeleninu servírujte, posypte nahrubo nastrouhanými vařenými vejci, posypte lístky baby špenátu a ozdobte zbylými natěmi z mrkve a řapíkatého celeru. Vaření ze zbytků zeleniny chutná báječně.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY