×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vinná klobása a lehký bramborový salát

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Vinná klobása a lehký bramborový salát

Co budete potřebovat

Salát [Salát]
500 g brambory salátového typu – varný typ A
1 šalotka
sůl
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
4 kyselé okurky
hrst nakrájené pažitky
pepř
700 g vinné klobásy
2 lžíce hladké mouky
sádlo na opečení

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása a lehký bramborový salát

Hlavní chod Velmi snadné Maso Vánoce Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

Salát [Salát]
500 g brambory salátového typu – varný typ A
1 šalotka
sůl
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
4 kyselé okurky
hrst nakrájené pažitky
pepř
700 g vinné klobásy
2 lžíce hladké mouky
sádlo na opečení

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty