×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vinná klobása a lehký bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládové perníčky
Čokoládové perníčky
Čokoládové perníčky
Čokoládové perníčky
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích

Vinná klobása a lehký bramborový salát

Co budete potřebovat

Salát [Salát]
500 g brambory salátového typu – varný typ A
1 šalotka
sůl
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
4 kyselé okurky
hrst nakrájené pažitky
pepř
700 g vinné klobásy
2 lžíce hladké mouky
sádlo na opečení

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása a lehký bramborový salát

Hlavní chod Velmi snadné Maso Vánoce Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Tipy na jedlé vánoční dárky

Co budete potřebovat

Salát [Salát]
500 g brambory salátového typu – varný typ A
1 šalotka
sůl
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
4 kyselé okurky
hrst nakrájené pažitky
pepř
700 g vinné klobásy
2 lžíce hladké mouky
sádlo na opečení

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Čokoládové perníčky
Čokoládové perníčky
Čokoládové perníčky
Čokoládové perníčky
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích

Inspirujte se podobnými recepty