×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vinná klobása a lehký bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční kapr a treska
Vánoční kapr a...
Vánoční kapr a treska
Vánoční kapr a treska

Vinná klobása a lehký bramborový salát

Co budete potřebovat

Salát [Salát]
500 g brambory salátového typu – varný typ A
1 šalotka
sůl
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
4 kyselé okurky
hrst nakrájené pažitky
pepř
700 g vinné klobásy
2 lžíce hladké mouky
sádlo na opečení

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vinná klobása a lehký bramborový salát

Hlavní chod Velmi snadné Maso Vánoce Pažitka Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

Salát [Salát]
500 g brambory salátového typu – varný typ A
1 šalotka
sůl
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
4 kyselé okurky
hrst nakrájené pažitky
pepř
700 g vinné klobásy
2 lžíce hladké mouky
sádlo na opečení

Jak na to?

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční kapr a treska
Vánoční kapr a...
Vánoční kapr a treska
Vánoční kapr a treska

Inspirujte se podobnými recepty