Vinná klobása a lehký bramborový salát
Ingredience
Salát [Salát] | |
---|---|
500 g | brambory salátového typu – varný typ A |
1 | šalotka |
sůl | |
2 | lžíce rostlinného oleje |
2 | lžíce hrubozrnné hořčice |
4 | kyselé okurky |
hrst nakrájené pažitky | |
pepř | |
700 g | vinné klobásy |
2 | lžíce hladké mouky |
sádlo na opečení |
Postup přípravy
Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky a uvařte v osolené vodě. Šalotku oloupejte a nakrájejte na kolečka. Smíchejte se solí a lžící oleje a nechte odležet. Hrubozrnnou hořčici ušlehejte se zbytkem oleje a nalijte na uvařené brambory. Přidejte uleželou cibuli, nakrájené okurky a promíchejte. Salát posypte pažitkou a podle chuti také solí a pepřem.
Klobásu stočte a spíchněte párátkem. Poprašte hladkou moukou, aby se udělala pěkná kůrčička a klobása při pečení nepraskla. Na pánvičce rozehřejte sádlo a opečte z obou stran dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY