Vepřový perkelt
Ingredience
1 kg | vepřové plece |
50 g | másla |
2 | cibule |
1 | stroužek česnek |
2-3 | lžíce sladké papriky |
1 | konzerva rajčat |
kuřecí vývar | |
1 | kelímek 33% smetany |
těstoviny kolínka | |
listová petrželka |
Postup přípravy
Plecko odblaňte a očistěte. Nakrájejte na malé kostky. Ve větším hrnci rozpalte olej a maso na něm postupně opečte, aby mělo zlatavou barvu. Maso odložte stranou a ve stejném hrnci si na másle opečte cibuli a česnek, oboje nakrájené na jemno, zasypte červenou paprikou a důkladně promíchejte a opečte s cibulí. Přidejte maso a vše opět dobře zamíchejte, aby se suroviny správně propojily. Přidejte konzervu rajčat a dolijte vývarem, případně vodou a pomalu duste do doby, než maso změkne. Hotové maso vyndejte ven a do omáčky pomalu vmíchejte smetanu, povařte a omáčku rozmixujte do hladka. Maso vrťte zpět do omáčky. Podávejte s kolínky nebo rýží.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY