×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřový perkelt 

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřový perkelt 

Co budete potřebovat

1 kg vepřové plece
50 g másla
2 cibule
1 stroužek česnek
2-3 lžíce sladké papriky
1 konzerva rajčat
kuřecí vývar
1 kelímek 33% smetany
těstoviny kolínka
listová petrželka

Jak na to?

Plecko odblaňte a očistěte. Nakrájejte na malé kostky. Ve větším hrnci rozpalte olej a maso na něm postupně opečte, aby mělo zlatavou barvu. Maso odložte stranou a ve stejném hrnci si na másle opečte cibuli a česnek, oboje nakrájené na jemno, zasypte červenou paprikou a důkladně promíchejte a opečte s cibulí. Přidejte maso a vše opět dobře zamíchejte, aby se suroviny správně propojily. Přidejte konzervu rajčat a dolijte vývarem, případně vodou a pomalu duste do doby, než maso změkne. Hotové maso vyndejte ven a do omáčky pomalu vmíchejte smetanu, povařte a omáčku rozmixujte do hladka. Maso vrťte zpět do omáčky. Podávejte s kolínky nebo rýží.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřový perkelt 

Hlavní chod Snadné Česká Maso Tip týdne
Průměrné hodnocení 4 (9)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 kg vepřové plece
50 g másla
2 cibule
1 stroužek česnek
2-3 lžíce sladké papriky
1 konzerva rajčat
kuřecí vývar
1 kelímek 33% smetany
těstoviny kolínka
listová petrželka

Jak na to?

Plecko odblaňte a očistěte. Nakrájejte na malé kostky. Ve větším hrnci rozpalte olej a maso na něm postupně opečte, aby mělo zlatavou barvu. Maso odložte stranou a ve stejném hrnci si na másle opečte cibuli a česnek, oboje nakrájené na jemno, zasypte červenou paprikou a důkladně promíchejte a opečte s cibulí. Přidejte maso a vše opět dobře zamíchejte, aby se suroviny správně propojily. Přidejte konzervu rajčat a dolijte vývarem, případně vodou a pomalu duste do doby, než maso změkne. Hotové maso vyndejte ven a do omáčky pomalu vmíchejte smetanu, povařte a omáčku rozmixujte do hladka. Maso vrťte zpět do omáčky. Podávejte s kolínky nebo rýží.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty