×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Smažené vepřové maso na fazolkách

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové...
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži

Smažené vepřové maso na fazolkách

Tip do kuchyně

 

Pro ještě větší říz promíchejte maso s kousky červené chilli papričky.

Co budete potřebovat

1 lžíce citronové šťávy ABio
1 lžíce chilli omáčky
75 ml ústřicové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g vepřových nudliček AQ
sůl
2 stroužky česneku AQ
1 červená cibule
140 g zelených fazolek AQ
rýže

Jak na to?

Nechte se inspirovat asijskou kuchyní a připravte si vepřové nudličky na zelených fazolkách.

1) V malé misce smíchejte citronovou šťávu, chilli, ústřicovou a polovinu sójové omáčky. Dejte stranou.

2) Rozpalte pánev wok, vlijte lžíci slunečnicového oleje.

3) Vepřové nudličky osolte a smíchejte se zbylou sójovou omáčkou, a pak je zprudka opečte v pánvi.

4) Vyndejte z pánve, naopak do ní dejte zbylý olej a opečte na něm česnek, cibuli a fazolky.

5) Do pánve vraťte maso, přilijte směs omáček a opékejte asi 3 minuty, aby vše lehce zhoustlo.

Podávejte s jasmínovou rýží.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Smažené vepřové maso na fazolkách

Hlavní chod Snadné Asijská Smažení Magazín 1/2013
Průměrné hodnocení 4 (15)

Tip do kuchyně

 

Pro ještě větší říz promíchejte maso s kousky červené chilli papričky.

Co budete potřebovat

1 lžíce citronové šťávy ABio
1 lžíce chilli omáčky
75 ml ústřicové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g vepřových nudliček AQ
sůl
2 stroužky česneku AQ
1 červená cibule
140 g zelených fazolek AQ
rýže

Jak na to?

Nechte se inspirovat asijskou kuchyní a připravte si vepřové nudličky na zelených fazolkách.

1) V malé misce smíchejte citronovou šťávu, chilli, ústřicovou a polovinu sójové omáčky. Dejte stranou.

2) Rozpalte pánev wok, vlijte lžíci slunečnicového oleje.

3) Vepřové nudličky osolte a smíchejte se zbylou sójovou omáčkou, a pak je zprudka opečte v pánvi.

4) Vyndejte z pánve, naopak do ní dejte zbylý olej a opečte na něm česnek, cibuli a fazolky.

5) Do pánve vraťte maso, přilijte směs omáček a opékejte asi 3 minuty, aby vše lehce zhoustlo.

Podávejte s jasmínovou rýží.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Pečená mořská ryba s...
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži
Losos na jasmínové rýži

Inspirujte se podobnými recepty