×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Smažené vepřové maso na fazolkách

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Smažené vepřové maso na fazolkách

Tip do kuchyně

 

Pro ještě větší říz promíchejte maso s kousky červené chilli papričky.

Co budete potřebovat

1 lžíce citronové šťávy ABio
1 lžíce chilli omáčky
75 ml ústřicové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g vepřových nudliček AQ
sůl
2 stroužky česneku AQ
1 červená cibule
140 g zelených fazolek AQ
rýže

Jak na to?

Nechte se inspirovat asijskou kuchyní a připravte si vepřové nudličky na zelených fazolkách.

1) V malé misce smíchejte citronovou šťávu, chilli, ústřicovou a polovinu sójové omáčky. Dejte stranou.

2) Rozpalte pánev wok, vlijte lžíci slunečnicového oleje.

3) Vepřové nudličky osolte a smíchejte se zbylou sójovou omáčkou, a pak je zprudka opečte v pánvi.

4) Vyndejte z pánve, naopak do ní dejte zbylý olej a opečte na něm česnek, cibuli a fazolky.

5) Do pánve vraťte maso, přilijte směs omáček a opékejte asi 3 minuty, aby vše lehce zhoustlo.

Podávejte s jasmínovou rýží.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Smažené vepřové maso na fazolkách

Hlavní chod Snadné Asijská Smažení Chilli paprička Magazín 1/2013
Průměrné hodnocení 4 (16)

Tip do kuchyně

 

Pro ještě větší říz promíchejte maso s kousky červené chilli papričky.

Co budete potřebovat

1 lžíce citronové šťávy ABio
1 lžíce chilli omáčky
75 ml ústřicové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g vepřových nudliček AQ
sůl
2 stroužky česneku AQ
1 červená cibule
140 g zelených fazolek AQ
rýže

Jak na to?

Nechte se inspirovat asijskou kuchyní a připravte si vepřové nudličky na zelených fazolkách.

1) V malé misce smíchejte citronovou šťávu, chilli, ústřicovou a polovinu sójové omáčky. Dejte stranou.

2) Rozpalte pánev wok, vlijte lžíci slunečnicového oleje.

3) Vepřové nudličky osolte a smíchejte se zbylou sójovou omáčkou, a pak je zprudka opečte v pánvi.

4) Vyndejte z pánve, naopak do ní dejte zbylý olej a opečte na něm česnek, cibuli a fazolky.

5) Do pánve vraťte maso, přilijte směs omáček a opékejte asi 3 minuty, aby vše lehce zhoustlo.

Podávejte s jasmínovou rýží.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty