Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 vepřové medailonky AQ
sůl a čerstvě mletý pepř
4 dlouhé a tenké plátky slaniny
3 lžíce olivového oleje
1 lžička balzamikového octa
½ lžičky dijonské hořčice
3 stroužky česneku, prolisované
čerstvá bazalka na ozdobení

Postup přípravy

Medailonky osolte, opepřete, po obvodu omotejte plátky slaniny a převažte provázkem. Na pánvi rozpalte dvě lžíce oleje a zprudka na něm opečte maso – mělo by to trvat asi tři až pět minut z každé strany. Ze zbylého oleje, octa, hořčice, česneku a špetky soli ušlehejte omáčku a tou teplé steaky polijte na talíři. Ozdobte bazalkou a podávejte, nejlépe s domácími hranolky.

Pomohl vám recept?
40hodnocení4

Další videorecepty