×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřové medailonky s fazolkami a pečenými bramborami

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Vepřové medailonky s fazolkami a pečenými bramborami

Co budete potřebovat

500 g brambor
200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
100 g anglické slaniny
1 stroužek česneku
plátek másla
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení vepřových medailonků marinovaných Italia
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

Brambory oloupejte a dejte je na 10 minut vařit do osolené vody. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
Fazolky vhoďte na 3 minuty do vroucí osolené vody, sceďte je a hned je propláchněte ledovou vodou. Do pánve vložte slaninu pokrájenou na kostičky a nechte ji vyškvařit. Přidejte prolisovaný česnek a po necelé minutě vmíchejte scezené fazolky. Osolte, opepřete a nechte rozpustit plátek másla. Uchovejte v teple.
Brambory slijte a rozložte je na plech, důkladně promíchejte se 2 lžícemi oleje, osolte a pečte asi 20 minut dozlatova.
Medailonky opečte na 2 lžících oleje dozlatova; trvá to asi 3 minuty z každé strany. Pak je zabalte do alobalu a přidejte do trouby k bramborám. Nechte je tam asi 5 minut.
Maso i opečené zlaté brambory rozdělte na talíře, podávejte s fazolkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové medailonky s fazolkami a pečenými bramborami

Velmi snadné Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

500 g brambor
200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
100 g anglické slaniny
1 stroužek česneku
plátek másla
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení vepřových medailonků marinovaných Italia
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

Brambory oloupejte a dejte je na 10 minut vařit do osolené vody. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
Fazolky vhoďte na 3 minuty do vroucí osolené vody, sceďte je a hned je propláchněte ledovou vodou. Do pánve vložte slaninu pokrájenou na kostičky a nechte ji vyškvařit. Přidejte prolisovaný česnek a po necelé minutě vmíchejte scezené fazolky. Osolte, opepřete a nechte rozpustit plátek másla. Uchovejte v teple.
Brambory slijte a rozložte je na plech, důkladně promíchejte se 2 lžícemi oleje, osolte a pečte asi 20 minut dozlatova.
Medailonky opečte na 2 lžících oleje dozlatova; trvá to asi 3 minuty z každé strany. Pak je zabalte do alobalu a přidejte do trouby k bramborám. Nechte je tam asi 5 minut.
Maso i opečené zlaté brambory rozdělte na talíře, podávejte s fazolkami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty