×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřové medailonky s fazolkami a pečenými bramborami

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým...
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Vepřové medailonky s fazolkami a pečenými bramborami

Co budete potřebovat

500 g brambor
200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
100 g anglické slaniny
1 stroužek česneku
plátek másla
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení vepřových medailonků marinovaných Italia
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

Brambory oloupejte a dejte je na 10 minut vařit do osolené vody. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
Fazolky vhoďte na 3 minuty do vroucí osolené vody, sceďte je a hned je propláchněte ledovou vodou. Do pánve vložte slaninu pokrájenou na kostičky a nechte ji vyškvařit. Přidejte prolisovaný česnek a po necelé minutě vmíchejte scezené fazolky. Osolte, opepřete a nechte rozpustit plátek másla. Uchovejte v teple.
Brambory slijte a rozložte je na plech, důkladně promíchejte se 2 lžícemi oleje, osolte a pečte asi 20 minut dozlatova.
Medailonky opečte na 2 lžících oleje dozlatova; trvá to asi 3 minuty z každé strany. Pak je zabalte do alobalu a přidejte do trouby k bramborám. Nechte je tam asi 5 minut.
Maso i opečené zlaté brambory rozdělte na talíře, podávejte s fazolkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové medailonky s fazolkami a pečenými bramborami

Velmi snadné Magazín 6/2016
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

500 g brambor
200 g zelených fazolek (čerstvých nebo mražených)
100 g anglické slaniny
1 stroužek česneku
plátek másla
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení vepřových medailonků marinovaných Italia
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

Brambory oloupejte a dejte je na 10 minut vařit do osolené vody. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C.
Fazolky vhoďte na 3 minuty do vroucí osolené vody, sceďte je a hned je propláchněte ledovou vodou. Do pánve vložte slaninu pokrájenou na kostičky a nechte ji vyškvařit. Přidejte prolisovaný česnek a po necelé minutě vmíchejte scezené fazolky. Osolte, opepřete a nechte rozpustit plátek másla. Uchovejte v teple.
Brambory slijte a rozložte je na plech, důkladně promíchejte se 2 lžícemi oleje, osolte a pečte asi 20 minut dozlatova.
Medailonky opečte na 2 lžících oleje dozlatova; trvá to asi 3 minuty z každé strany. Pak je zabalte do alobalu a přidejte do trouby k bramborám. Nechte je tam asi 5 minut.
Maso i opečené zlaté brambory rozdělte na talíře, podávejte s fazolkami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Inspirujte se podobnými recepty