
Vepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem
Už jste někdy měli karbanátky z mletého masa na italský způsob? Tak do toho.

Snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Americké brambory 450 g
- Strouhanka 50 g
- Mleté maso vepřové 500 g
- Petržel hladkolistá 2 plž
- Česnek 1 strouž.
- Citronová kůra 1 ks
- Sůl
- Parmazán 50 g
- Rukola 100 g
- Pepř
- Rajčata cherry 100 g
- Olej olivový 2 plž
- Americké brambory 450 g
- Strouhanka 50 g
- Mleté maso vepřové 500 g
- Petržel hladkolistá 2 plž
- Česnek 1 strouž.
- Citronová kůra 1 ks
- Sůl
- Parmazán 50 g
- Rukola 100 g
- Pepř
- Rajčata cherry 100 g
- Olej olivový 2 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.