Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřové burgery s avokádovou majonézou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Vepřové burgery s avokádovou majonézou

Co budete potřebovat

400 g mletého vepřového masa
2 stroužky česneku
1 hrst hladkolisté petržele
2 vejce
sůl
¼ lžičky bílého pepře
2 lžičky dijonské hořčice
200 g strouhanky
4 hamburgerové bulky Albert
100 ml řepkového oleje
2 avokáda
1 lžíce olivového oleje
3 lžíce láku z okurek
pepř
40 g cherry rajčat
¼ hlávky ledového salátu
1 červená cibule

Jak na to?

1.V míse smíchejte maso, rozmělněný česnek, nadrobno nasekanou petrželku, vejce, sůl, bílý pepř, hořčici a 2 hrsti strouhanky. Ze směsi vytvarujte placičky o průměru hamburgerových bulek, které ještě obalte ve zbylé strouhance.

2.V hlubší pánvi na rozpáleném oleji osmažte placičky z obou stran dozlatova. Nechte na ubrousku okapat.

3.V mixéru rozmixujte vyloupaná avokáda zbavená pecky s olejem, lákem z okurek, solí a pepřem.

4.Spodní stranu bulky potřete avokádovou majonézou, obložte na kolečka pokrájenými rajčaty, hamburgerovým masem, salátem a kolečky cibule. Přiklopte vrchní stranou bulky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové burgery s avokádovou majonézou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 4/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

400 g mletého vepřového masa
2 stroužky česneku
1 hrst hladkolisté petržele
2 vejce
sůl
¼ lžičky bílého pepře
2 lžičky dijonské hořčice
200 g strouhanky
4 hamburgerové bulky Albert
100 ml řepkového oleje
2 avokáda
1 lžíce olivového oleje
3 lžíce láku z okurek
pepř
40 g cherry rajčat
¼ hlávky ledového salátu
1 červená cibule

Jak na to?

1.V míse smíchejte maso, rozmělněný česnek, nadrobno nasekanou petrželku, vejce, sůl, bílý pepř, hořčici a 2 hrsti strouhanky. Ze směsi vytvarujte placičky o průměru hamburgerových bulek, které ještě obalte ve zbylé strouhance.

2.V hlubší pánvi na rozpáleném oleji osmažte placičky z obou stran dozlatova. Nechte na ubrousku okapat.

3.V mixéru rozmixujte vyloupaná avokáda zbavená pecky s olejem, lákem z okurek, solí a pepřem.

4.Spodní stranu bulky potřete avokádovou majonézou, obložte na kolečka pokrájenými rajčaty, hamburgerovým masem, salátem a kolečky cibule. Přiklopte vrchní stranou bulky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty