Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Vepřové a kapří řízečky v pivním těstíčku

Inspirujte se podobnými recepty

Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy...
Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy na...
Vianočná kapustnica so...
Vianočná kapustnica...
Vianočná kapustnica so...
Vianočná kapustnica so...
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Barevné maki sushi
Barevné maki sushi
Barevné maki sushi
Barevné maki sushi

Vepřové a kapří řízečky v pivním těstíčku

Co budete potřebovat

800 g kapřích podkov nebo 800 g vepřových řízků Albert
sůl
2 vejce
180 g hladké mouky
150 ml světlého piva
2 lžíce parmazánu
½ lžičky kypřicího prášku
olej na smažení

Jak na to?

Kapří filety nebo naklepané řízky zlehka posolte.
Na těstíčko ušlehejte v misce vejce s moukou dohladka. Postupně začněte přilévat pivo a pečlivě promíchávejte metličkou. Nakonec přidejte také parmazán a kypřicí prášek. Rybu a řízky obalte v těstíčku a hned smažte z obou stran na rozehřátém oleji.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřové a kapří řízečky v pivním těstíčku

Hlavní chod Velmi snadné Maso Vánoce Magazín 12/2018 Počet porcí: 4
(0)
Obalované řízky dostanou novou chuť díky tomuto skvěle ochucenému těstíčku, ať už holdujete tradičnímu kaprovi nebo si raději dáte vepřové. Navíc jsou na přípravu jednodušší než v klasickém trojobalu.

Co budete potřebovat

800 g kapřích podkov nebo 800 g vepřových řízků Albert
sůl
2 vejce
180 g hladké mouky
150 ml světlého piva
2 lžíce parmazánu
½ lžičky kypřicího prášku
olej na smažení

Jak na to?

Kapří filety nebo naklepané řízky zlehka posolte.
Na těstíčko ušlehejte v misce vejce s moukou dohladka. Postupně začněte přilévat pivo a pečlivě promíchávejte metličkou. Nakonec přidejte také parmazán a kypřicí prášek. Rybu a řízky obalte v těstíčku a hned smažte z obou stran na rozehřátém oleji.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy...
Bílé vinné klobásy na...
Bílé vinné klobásy na...
Vianočná kapustnica so...
Vianočná kapustnica...
Vianočná kapustnica so...
Vianočná kapustnica so...
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Barevné maki sushi
Barevné maki sushi
Barevné maki sushi
Barevné maki sushi

Inspirujte se podobnými recepty