×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou

Co budete potřebovat

500 g rajčatového pyré
2 stroužky česneku, prolisované
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterské omáčky
3 lžíce medu
1 kg malých vepřových žebírek

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. V míse smíchejte prvních pět surovin. Žebra rozsekejte na porce a důkladně je obalte marinádou. Plech vyložte pečicím papírem, rozložte na něj žebra, zakryjte alobalem a pečte 35 minut. Pak odkryjte a za občasného obracení pečte ještě 45–60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou

Náročné Magazín 4/2015
Průměrné hodnocení 3 (8)

Co budete potřebovat

500 g rajčatového pyré
2 stroužky česneku, prolisované
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterské omáčky
3 lžíce medu
1 kg malých vepřových žebírek

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. V míse smíchejte prvních pět surovin. Žebra rozsekejte na porce a důkladně je obalte marinádou. Plech vyložte pečicím papírem, rozložte na něj žebra, zakryjte alobalem a pečte 35 minut. Pak odkryjte a za občasného obracení pečte ještě 45–60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Angreštový džem s rybízem...
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Babiččina malinová šťáva
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Batát na grilu se špenátem a...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...
Brokolicová polévka nejen pro...

Inspirujte se podobnými recepty