Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

Marináda:
50 ml rajčatového protlaku
kůra z 1 citronu nastrouhaná
4 stroužky česneku nakrájeného na plátky
sůl, pepř
muškátový oříšek
150 ml olivového oleje
750 g vepřové pečeně (plátky)
slunečnicový olej na pečení a restování
100 ml červeného vína
Zelenina:
400 g fazolových lusků
1 paprika nakrájená na kostičky
2 rajčata nakrájená na kostičky
1 bramborové noky

Postup přípravy

Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.

Pomohl vám recept?
4hodnocení3

Další videorecepty