
Vepřová pečeně s bramborovými noky
Ingredience
Marináda: | |
---|---|
50 ml | rajčatového protlaku |
kůra z 1 citronu nastrouhaná | |
4 | stroužky česneku nakrájeného na plátky |
sůl, pepř | |
muškátový oříšek | |
150 ml | olivového oleje |
750 g | vepřové pečeně (plátky) |
slunečnicový olej na pečení a restování | |
100 ml | červeného vína |
Zelenina: | |
400 g | fazolových lusků |
1 | paprika nakrájená na kostičky |
2 | rajčata nakrájená na kostičky |
1 | bramborové noky |
Postup přípravy
Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.
Pomohl vám recept?
4hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod