×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová pečeně s bramborovými noky

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřová pečeně s bramborovými noky

Co budete potřebovat

Marináda:
50 ml rajčatového protlaku
kůra z 1 citronu nastrouhaná
4 stroužky česneku nakrájeného na plátky
sůl, pepř
muškátový oříšek
150 ml olivového oleje
750 g vepřové pečeně (plátky)
slunečnicový olej na pečení a restování
100 ml červeného vína
Zelenina:
400 g fazolových lusků
1 paprika nakrájená na kostičky
2 rajčata nakrájená na kostičky
1 bramborové noky

Jak na to?

Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová pečeně s bramborovými noky

Hlavní chod Snadné Maso Bez laktózy Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

Marináda:
50 ml rajčatového protlaku
kůra z 1 citronu nastrouhaná
4 stroužky česneku nakrájeného na plátky
sůl, pepř
muškátový oříšek
150 ml olivového oleje
750 g vepřové pečeně (plátky)
slunečnicový olej na pečení a restování
100 ml červeného vína
Zelenina:
400 g fazolových lusků
1 paprika nakrájená na kostičky
2 rajčata nakrájená na kostičky
1 bramborové noky

Jak na to?

Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty