
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Recept jako stvořený k víkendovému obědu. Pro získání moderního twistu české klasiky jsme švestkovou omáčku vylepšili čerstvými fíky. Jako přílohu zvolte bramborový knedlík či šťouchané brambory.

Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Švestky 500 g
- Voda 200 ml
- Jalovec 2 ks
- Badyán celý 1 ks
- Skořice mletá
- Sůl
- Citronová kůra 1 člž
- Vepřová panenská svíčková 500 g
- Med 2 plž
- Olej slunečnicový 3 plž
- Fíky 4 ks
- Rum 1 plž
- Pepř
- Švestky 500 g
- Voda 200 ml
- Jalovec 2 ks
- Badyán celý 1 ks
- Skořice mletá
- Sůl
- Citronová kůra 1 člž
- Vepřová panenská svíčková 500 g
- Med 2 plž
- Olej slunečnicový 3 plž
- Fíky 4 ks
- Rum 1 plž
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.