×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Tip do kuchyně

 

Potřete před grilováním rozpálený rošt kouskem špeku nebo kůže, jako to dělá Zdeňek Pohlreich. Vůně špeku se krásně dostane do masa.

Co budete potřebovat

300–400 g vepřových medailonků AQ
2 stroužky česneku
2 lžičky sladké mleté papriky ES
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku

Jak na to?

1) Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.

2) Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.

3) Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Grilování Grilování Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 3 (2)

Tip do kuchyně

 

Potřete před grilováním rozpálený rošt kouskem špeku nebo kůže, jako to dělá Zdeňek Pohlreich. Vůně špeku se krásně dostane do masa.

Co budete potřebovat

300–400 g vepřových medailonků AQ
2 stroužky česneku
2 lžičky sladké mleté papriky ES
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku

Jak na to?

1) Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.

2) Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.

3) Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Inspirujte se podobnými recepty