×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Tip do kuchyně

 

Potřete před grilováním rozpálený rošt kouskem špeku nebo kůže. Vůně špeku se krásně dostane do masa.

Co budete potřebovat

300–400 g vepřové panenky
2 stroužky česneku
2 lžičky sladké mleté papriky ES
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1-2 hrsti bílých fazolí (můžete použít i fazole v plechovce)í
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku

Jak na to?

1) Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.

2) Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.

3) Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

4) Fazole si připravte podle návodu na obale nebo použijte fazole v plechovce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Grilování Grilování Tip týdne , Máta , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 4 (8)

Tip do kuchyně

 

Potřete před grilováním rozpálený rošt kouskem špeku nebo kůže. Vůně špeku se krásně dostane do masa.

Co budete potřebovat

300–400 g vepřové panenky
2 stroužky česneku
2 lžičky sladké mleté papriky ES
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1-2 hrsti bílých fazolí (můžete použít i fazole v plechovce)í
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku

Jak na to?

1) Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.

2) Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.

3) Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

4) Fazole si připravte podle návodu na obale nebo použijte fazole v plechovce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty