×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Tip do kuchyně

 

Potřete před grilováním rozpálený rošt kouskem špeku nebo kůže. Vůně špeku se krásně dostane do masa.

Co budete potřebovat

300–400 g vepřové panenky
2 stroužky česneku
2 lžičky sladké mleté papriky ES
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1-2 hrsti bílých fazolí (můžete použít i fazole v plechovce)í
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku

Jak na to?

1) Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.

2) Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.

3) Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

4) Fazole si připravte podle návodu na obale nebo použijte fazole v plechovce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná vepřová panenka se salátkem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Grilování Grilování Tip týdne Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 4 (6)

Tip do kuchyně

 

Potřete před grilováním rozpálený rošt kouskem špeku nebo kůže. Vůně špeku se krásně dostane do masa.

Co budete potřebovat

300–400 g vepřové panenky
2 stroužky česneku
2 lžičky sladké mleté papriky ES
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1-2 hrsti bílých fazolí (můžete použít i fazole v plechovce)í
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku

Jak na to?

1) Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.

2) Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.

3) Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

4) Fazole si připravte podle návodu na obale nebo použijte fazole v plechovce.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty