Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Vepřová panenka s okurkovým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Vepřová panenka s okurkovým salátem

Co budete potřebovat

800 g vepřové panenky
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
100 g bazalkového pesta
200 g fusilli Barilla
2 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce pomerančové marmelády
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička srirachy
1 salátová okurka
1 kedlubna
250 g ředkviček
60 g baby špenátu

Jak na to?

1. Očištěnou panenku potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a krátce opečte na pánvi ze
všech stran dozlatova. Dejte ji péct do trouby vyhřáté na 160 °C 15 minut. Pak ji potřete
bazalkovým pestem a nechte zakrytou stranou odpočinout.
2. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, propláchněte pod tekoucí studenou vodou a dejte
stranou.
3. Na dresink smíchejte bílý vinný ocet s marmeládou, dijonskou hořčicí, srirachou, solí a
pepřem.
4. Okurku nakrájejte na mandolíně na dlouhé stuhy, kedlubnu oloupejte, rozpulte a také
nakrájejte na tenké plátky. Ředkvičky zbavte natě a pokrájejte opět na tenké plátky. Zeleninu
v míse smíchejte s baby špenátem a studenými těstovinami. Nakonec vmíchejte připravený
dresink.
5. Salát rozdělte na talíře a servírujte s pokrájenou panenkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka s okurkovým salátem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

800 g vepřové panenky
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
100 g bazalkového pesta
200 g fusilli Barilla
2 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce pomerančové marmelády
1 lžička dijonské hořčice
1 lžička srirachy
1 salátová okurka
1 kedlubna
250 g ředkviček
60 g baby špenátu

Jak na to?

1. Očištěnou panenku potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a krátce opečte na pánvi ze
všech stran dozlatova. Dejte ji péct do trouby vyhřáté na 160 °C 15 minut. Pak ji potřete
bazalkovým pestem a nechte zakrytou stranou odpočinout.
2. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, propláchněte pod tekoucí studenou vodou a dejte
stranou.
3. Na dresink smíchejte bílý vinný ocet s marmeládou, dijonskou hořčicí, srirachou, solí a
pepřem.
4. Okurku nakrájejte na mandolíně na dlouhé stuhy, kedlubnu oloupejte, rozpulte a také
nakrájejte na tenké plátky. Ředkvičky zbavte natě a pokrájejte opět na tenké plátky. Zeleninu
v míse smíchejte s baby špenátem a studenými těstovinami. Nakonec vmíchejte připravený
dresink.
5. Salát rozdělte na talíře a servírujte s pokrájenou panenkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty