1
Očištěnou panenku potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a krátce opečte na pánvi ze všech stran dozlatova. Dejte ji péct do trouby vyhřáté na 160 °C 15 minut. Pak ji potřete bazalkovým pestem a nechte zakrytou stranou odpočinout.
2
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, propláchněte pod tekoucí studenou vodou a dejte stranou.
3
Na dresink smíchejte bílý vinný ocet s marmeládou, dijonskou hořčicí, srirachou, solí a pepřem.
4
Okurku nakrájejte na mandolíně na dlouhé stuhy, kedlubnu oloupejte, rozpulte a také nakrájejte na tenké plátky. Ředkvičky zbavte natě a pokrájejte opět na tenké plátky. Zeleninu v míse smíchejte s baby špenátem a studenými těstovinami. Nakonec vmíchejte připravený dresink.
5
Salát rozdělte na talíře a servírujte s pokrájenou panenkou.
1
Očištěnou panenku potřete olivovým olejem, osolte, opepřete a krátce opečte na pánvi ze všech stran dozlatova. Dejte ji péct do trouby vyhřáté na 160 °C 15 minut. Pak ji potřete bazalkovým pestem a nechte zakrytou stranou odpočinout.
2
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, propláchněte pod tekoucí studenou vodou a dejte stranou.
3
Na dresink smíchejte bílý vinný ocet s marmeládou, dijonskou hořčicí, srirachou, solí a pepřem.
4
Okurku nakrájejte na mandolíně na dlouhé stuhy, kedlubnu oloupejte, rozpulte a také nakrájejte na tenké plátky. Ředkvičky zbavte natě a pokrájejte opět na tenké plátky. Zeleninu v míse smíchejte s baby špenátem a studenými těstovinami. Nakonec vmíchejte připravený dresink.
5
Salát rozdělte na talíře a servírujte s pokrájenou panenkou.