×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka s mangovorajčatovou salsou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Vepřová panenka s mangovorajčatovou salsou

Co budete potřebovat

1 střední mango, na kostičky
1⁄2 okurky, na jemné kostičky
3 střední rajčata, na kostičky
1⁄2 limety – šťáva
hrst čerstvých koriandrových lístků
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
1 lžíce medu
500 g vepřové svíčkové panenky
4 lžíce hrubozrnné hořčice
sůl, pepř
4 ks pita chleba

Jak na to?

Připravte si domácí salsu promícháním všech surovin, dejte chladit. Panenku osolte, opepřete a rychle ogrilujte, cca dvě až čtyři minuty z každé strany. Maso přendejte do zapékací mísy, potřete hrubozrnnou hořčicí a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Vepřovou panenku vyndejte z trouby, nechte chvíli stát a nakrájejte na tenké plátky. Ke každé porci naservírujte mističku se salsou a kousky pita chleba.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka s mangovorajčatovou salsou

Hlavní chod Snadné Maso Grilování Tip týdne , Rajče
(0)

Co budete potřebovat

1 střední mango, na kostičky
1⁄2 okurky, na jemné kostičky
3 střední rajčata, na kostičky
1⁄2 limety – šťáva
hrst čerstvých koriandrových lístků
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
1 lžíce medu
500 g vepřové svíčkové panenky
4 lžíce hrubozrnné hořčice
sůl, pepř
4 ks pita chleba

Jak na to?

Připravte si domácí salsu promícháním všech surovin, dejte chladit. Panenku osolte, opepřete a rychle ogrilujte, cca dvě až čtyři minuty z každé strany. Maso přendejte do zapékací mísy, potřete hrubozrnnou hořčicí a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Vepřovou panenku vyndejte z trouby, nechte chvíli stát a nakrájejte na tenké plátky. Ke každé porci naservírujte mističku se salsou a kousky pita chleba.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty