×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vepřová panenka s mangovorajčatovou salsou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Vepřová panenka s mangovorajčatovou salsou

Co budete potřebovat

1 střední mango, na kostičky
1⁄2 okurky, na jemné kostičky
3 střední rajčata, na kostičky
1⁄2 limety – šťáva
hrst čerstvých koriandrových lístků
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
1 lžíce medu
500 g vepřové svíčkové panenky
4 lžíce hrubozrnné hořčice
sůl, pepř
4 ks pita chleba

Jak na to?

Připravte si domácí salsu promícháním všech surovin, dejte chladit. Panenku osolte, opepřete a rychle ogrilujte, cca dvě až čtyři minuty z každé strany. Maso přendejte do zapékací mísy, potřete hrubozrnnou hořčicí a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Vepřovou panenku vyndejte z trouby, nechte chvíli stát a nakrájejte na tenké plátky. Ke každé porci naservírujte mističku se salsou a kousky pita chleba.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřová panenka s mangovorajčatovou salsou

Hlavní chod Snadné Maso Grilování Tip týdne , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 střední mango, na kostičky
1⁄2 okurky, na jemné kostičky
3 střední rajčata, na kostičky
1⁄2 limety – šťáva
hrst čerstvých koriandrových lístků
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
1 lžíce medu
500 g vepřové svíčkové panenky
4 lžíce hrubozrnné hořčice
sůl, pepř
4 ks pita chleba

Jak na to?

Připravte si domácí salsu promícháním všech surovin, dejte chladit. Panenku osolte, opepřete a rychle ogrilujte, cca dvě až čtyři minuty z každé strany. Maso přendejte do zapékací mísy, potřete hrubozrnnou hořčicí a pečte v troubě předehřáté na 190 °C asi 20 minut. Vepřovou panenku vyndejte z trouby, nechte chvíli stát a nakrájejte na tenké plátky. Ke každé porci naservírujte mističku se salsou a kousky pita chleba.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.