1
V hrnci rozehřejte 2 lžíce dýňového oleje a na něm osmahněte 2 oloupané a nahrubo nasekané cibule. Přidejte 500 g zeleninového mixu a restujte přibližně 10 minut.
2
Oloupejte 2cm kousek zázvoru, nastrouhejte najemno a vmíchejte do směsi. Osolte, opepřete a zalijte 800 ml vody. Přidejte rozdrolenou kostku zeleninového bujónu a vařte přibližně 20 minut na mírném ohni, dokud není zelenina měkká.
3
Nakrájejte na nudličky 200 g kuřecích prsních řízků a opečte je na zbylých 2 lžících dýňového oleje. Osolte, opepřete a dejte stranou.
4
Uvařenou polévku rozmixujte tyčovým mixérem do hladkého krému. Přilijte čerstvou šťávu z ½ pomeranče a vmíchejte 155 g zakysané smetany, aby se polévka zjemnila. Podávejte s nudličkami kuřecího masa, lžičkou zakysané smetany, posypané černým sezamem a lístky čerstvého koriandru.
1
V hrnci rozehřejte 2 lžíce dýňového oleje a na něm osmahněte 2 oloupané a nahrubo nasekané cibule. Přidejte 500 g zeleninového mixu a restujte přibližně 10 minut.
2
Oloupejte 2cm kousek zázvoru, nastrouhejte najemno a vmíchejte do směsi. Osolte, opepřete a zalijte 800 ml vody. Přidejte rozdrolenou kostku zeleninového bujónu a vařte přibližně 20 minut na mírném ohni, dokud není zelenina měkká.
3
Nakrájejte na nudličky 200 g kuřecích prsních řízků a opečte je na zbylých 2 lžících dýňového oleje. Osolte, opepřete a dejte stranou.
4
Uvařenou polévku rozmixujte tyčovým mixérem do hladkého krému. Přilijte čerstvou šťávu z ½ pomeranče a vmíchejte 155 g zakysané smetany, aby se polévka zjemnila. Podávejte s nudličkami kuřecího masa, lžičkou zakysané smetany, posypané černým sezamem a lístky čerstvého koriandru.